1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482873 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2701526

Sv: Apropå ingenting...
bonden: ”Niederbach placerades där han gjorde minst skada.”
Man skulle ju kunna tro att han i så fall hade gjort mindre skada på bänken eller i Östersund?
Ändå fick han mer speltid av Karlin än bl.a. Södergran, Walli, Ohlsson, AP, OP, Theo J och Jinesjö.

Det som många här inne läser in i dina ständiga sågningar av spelare som har fått stort förtroende av Karlin, och förlängda kontrakt av Hinken, är att du verkar tycka att båda två gör ett dåligt jobb och att du skulle ha gjort det bättre.

Eftersom en majoritet här inne är väldigt förtjusta i både Hinken och Karlin möts du då, tyvärr, av ett antal skribenter som läser dina inlägg med taggarna utåt eftersom vi upplever att du dagligen pissar på något vi håller väldigt kärt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
*1921*: Han var extraforward några matcher om jag inte minns fel och flyttades runt hela säsongen. Att han fick förtroende i första var bara för att höja moralen hos honom. Om någon hade satt mig i första ge er fan på att jag hade presterat bäst på planen. Niederbacher är tyvärr för dålig.

Precis som du säger. Det där är fjärdekedjespelare som han fick spela mer tid än. Jag håller med om att han kan få jobba på i fjärde, men jag ser hellre att vi tar in några som går framåt i sin utveckling. Typ Lucas P, Theo J och OP.

Ger vi dessa pojkar samma förtroende som Niederbacher har fått är jag garanterad att de hade presterat bättre än honom.

Hinken gillar jag, han är en bra människa, men som sportchef har han inte bevisat sig tillräckligt i mina ögon. Ge några år och så får vi utvärdera igen, men just nu ser det i alla fall bra ut.

Karlin och Holmström vet jag tyvärr inte riktigt vad de sysslade med förra säsongen. Det var ren tur att vi hade så många skickliga individer och en andrakedja som presterade många gånger över förväntningarna. Annars hade det varit över på grund av Karlin och Holmströms idéer. MoDo var nog laget som förändrade laguppställningarna mest under förra säsongen. Det var nya kedjor varje match i alla utom andra, och Karlin och Holmström lyckades nog köra igenom alla kombinationer som man kunde.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
*1921*: sluta "dalta" med hinken ock Karlin nu ; )
Kommentera