1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483749 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2702854

Sv: Silly season
modomille: Kan leva med att Lindblom hade en dålig säsong med körtelfeber och fotskada. Annars fanns det ju inte på världskartan att han skulle återvända nu, killen är alltså 27 bast och har gjort 112 poäng på 337 NHL-matcher. Inte varje år man lyckas värva en spelare med den profilen. Några förlängningar och cirkus 3 spetsvärvningar till och några dugliga yngre killar så är nog Brynäs klara.

Att vara sist ut på marknaden verkar inte vara något problem.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Peja: Så du tror att det är självklart att han kommer upp i nivå igen? Jag skulle säga att det är mer troligt att han aldrig kommer bli sig lik igen. Sen så vitt jag vet så har ni inte landat några spetsvärvningar än så skulle lugna mig innan jag ropar hej. Du verkar ta det gör givet att ni kommer få in spets bara för att det finns några lediga på marknaden. Du har inte tänkt tanken varför ska dom välja Brynäs när det finns mer attraktiva alternativ?
Kommentera

Sv: Silly season
Peja: Seriöst så låter det som om man dricker någonting där bäst före-datum gått ut för väldigt många år sedan. Grattis. Kanske gordie Howe är nästa stjärnvärvning för Brynäs.
Kommentera