1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

483233 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2704318

Sv: Silly season
Frontschwein: Oj, ser inte att truppen vi går in med nu skulle vara sämre. Ej medhåll där. Men vi får väl se hur många som tippar oss hopplöst sist som 14:e lag, jämfört med inför förra säsongen.

Det kanske är så att många MoDosupportrar inte förstår talangen som finns hos Jasek och Ranta? Båda två ska kunna uträtta mer på svensk is. En större trygghet i gruppen från start är viktigt för att de inte ska behöva "jaga formen" på samma sätt.

Därför tänker jag att True och Olofsson nog är smarta värvningar, mer än bara för deras egna offensiva kunnande. Jag kan tycka att det verkar bli en spännande gruppdynamik den här gången, jämfört med Ruohomaa, O'Regan, Walli Walterholm som tänkta draghästar i topp 6-skiktet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Framnäs: påstår varken att vi värvat klart eller vi är avvägda. Däremot tycker jag INTE att många är uppköp mot vad vi tappat. Måste in betydligt bättre och säkrare kort än det vi har.
Självklart kan 7,8 unsuited slå QQ eller AK i hold em, men oddsen är låga.

Sen jinxar jag hellre enligt tradition.
Kommentera

Sv: Silly season
Framnäs:
Då är allt som vanligt igen 😉
Frontschwein tippar oss i bottenträsket igen.
Trots att HV 71, Malmö, Brynäs inte har några lag som skrämmer?
Örebro ser inte heller så.mycket starkare ut?
TIK har lite utmaningar i år också tror jag?
Tror att även Luleå har lite och fundera på?
Och målet i år också är fortfarande att undvika att åka ur!
Kommentera

Sv: Silly season
Framnäs: håller med!

Ser bara True som ersättare till Dickinson är en nedgradering i övrigt ser jag alla andra nyförvärv som en uppgradering mot de som de ersatt. Dessutom får vi se grannens grabb som Jakobsson, Norén och LP få en riktig chans att slå sig in.
Kommentera