1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484557 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2705193

Sv: Silly season
Monno: Verkar hos vissa - påhejade av ÖA-poddens egna små spekulationer - finnas någon idé om att Luddes signing i DEL var någon slags aktivt fientlig handling mot Modo. Precis som Monno skriver så finns det ju jättemånga aspekter att ta in, familjesituationen med alla inblandades drömmar och mål är en av dem. Att Ludde dessutom signade för Tyskland 12 april, tre veckor INNAN Modo gick upp i SHL verkar inte heller tas med i beräkningen. Som många påpekat är han inte Cale Makar och hade säkerligen inte råd att vänta så länge med att agera på de alternativ som fanns på bordet. Nu verkar han inställd på att bo i Övik med familjen och spela i Modo. Om spelaren och klubben kan komma överens om ett kontrakt som motsvarar spel i tredje backpar för säg de kommande två säsongerna så tycker jag att det är ett ganska lämpligt alternativ.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season
Mano: Jag tror de flestas tveksamheter till Byström baseras på hans hockeykompetens, inte hur stort klubbhjärta han har. Om han inte var från Ö-vik så skulle han inte ens vara på tapeten. Det viktigaste nu är att få in bra hockeyspelare som håller i SHL. Jag tycker inte vi ska ge honom ett kontrakt för att vara snälla, den platsen kan man lika gärna ge till Norén
Kommentera

Sv: Silly season
Mano: Känslan jag har fått med flera spelare är att de ville vänta och se om MoDo skulle bli ett strykgäng innan de flyttade hem. Dvs, de ville inte skriva ett långt kontrakt bara för att åka ut direkt (som många experter tippade).

Helt förståeligt om så är fallet och man vill ha trygghet, men jag personligen föredrar jag spelare som har den motsatta inställningen, dvs "Det är nu jag verkligen behövs".

Bara spekulationer från min sida dock.
Kommentera