1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481743 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #358163

Sv: MoDo - Malmö 26/12
knaskamilla:

5200 är 200 för många än det borde få vara. Peter Blomqvist som klippt och klistrat pappfigurer vid sitt skrivbord, för att ge rum för fler sittande till ståplatsares förtret, verkar bara ha hällt ut de sista tvåhundra pappersfigurståare han ville få rum med över spillran till ståplatssektion på sin arenamodell, på skrivbordet.

- Ja, se där ja! De rymdes visst! Synd att jag inte hade klippt till fler figurer till mitt förfogande, för då hade det rymts ännu fler. Bra många fler faktiskt. Man kanske tom. kunde ha fått plats med tretusen till på stå om man bara - Argghh! KLAPPar! ihop dem så här. Så nu blev de platta...

Om sanningen skall fram så var det många som inte fick se så mycket match, det var många som fick stå nere vid sargen (Men inte för nära, för då jävlar kommer vakten!) Själv trängde jag mig nog fram, scim hjälpte tom. mig att vänd mig mot planen för att jag hamnat med ryggen emot och hade svårt att se något över axeln. Där stod man med många andra, med händerna utefter sidorna oförmögen att få upp armarna för att man var så hårt packad. Inte för att jag tillhör de som höjer stämningen med frenetiskt klappande i vanliga fall, men jag tycker nog att jag har betalt för att få göra det om jag skulle vilja.

På det här sättet tjänar klubben tiotusentals kronor extra. Låt folk betala, men skit i om de kan se matchen. Pengarna sägs gå oavkortat till spelarna och ledarnas årliga julfest, som den här julen bestått av alldeles för mycket gåslever, Cognac och feta cigarrer. Inte undra på att gumpen hängde på pojkarna den här matchen.

Egentligen borde det polisanmälas.
Kommentera