1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

484464 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #372619

Timrå - MoDo 15/1
Trolig trupp för MoDo.

Målvakter:
34 Juuso Riksman
(35 Kimmo Vesa).

Backar:
6 Tobias Enström,
7 Jesper Damgaard -

8 Oscar Hedman,
4 Jan Öberg -

27 Martin Johansson,
44 Mika Lehtinen.

Forwards:
14 Peter Högardh (?),
29 Morten Green,
15 Andreas Salomonsson -

11 Tommy Pettersson,
23 Magnus Hedlund (?),
9 Magnus Wernbom

26 Mattias Wennerberg,
40 Magnus Gästrin,
10 Anders Söderberg -

18 Peter Öberg -
12 Jonas Almtorp,

Pirro inför matchen:
Det var ett ganska förnöjt men sargat MODO Hockey som kom åter till Örnsköldsvik sent onsdag eftermiddag. Två poäng i Scandinavium värmde förstås med tanke på alla skador i truppen.

- Vi kan inte annat än vara nöjd med de senaste matchernas utdelning poängmässigt med tanke på hur vi får slita på manskapet, säger Pirro Alexandersson.

Länsderby mot Timrå, säsongens 5:e?
- Blir förstås en ny svår match, likvärdig de vi nu spelat mot Färjestad, HV, Linköping och Frölunda. Vi får hela tiden ta en match i taget och göra det bästa av situationen.

- Vad det gäller laget har det väl knappast varit ovissare någon gång tidigare. Inte förrän vid värmningen hemmavid matchdagen vet jag vilket lag jag kommer att ställa upp med.

- Hur som helst var jag enormt stolt över grabbarnas kampmoral och på det sätt de genomförde matchen i Scandinavium. Riksman visade vägen i början och Salomonsson var hur bra som helst, han har verkligen stigit fram.

Någon förklaring till alla skador?
- Går inte att ha eftersom det oftast har handlat o m rejäla saker. Men klart att många blir skadebenägda då vi måste slita så hårt på manskapet. Men någon gång ska väl eländet ta slut.

Noterbart om laget
SKADELÄGET:
Helt borta: Joakim Lindström (axel), Per Svartvadet (bruten fotled), borta säsongen ut, Hans Jonsson (mellanhandsben), Fredrik Warg (höft), Lars Jansson (knä) och Kari Haakana (befarat brott i handleden).
Kanske spelar: Peter Högardh (knä) och Magnus Hedlund (lårkaka).
Spelar: Magnus Wernblom, åter efter hjärnskakningen mot Färjestad borta på Trettondagen.
Kommentera