1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482134 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #460104

Malmö - MoDo 25/11 2004
Målvakt:
35 Tommy Salo
(30 Mikael Zajkowski).

Backar:
2 Bryan Muir,
7 Jesper Damgaard

33 Pierre Hedin,
3 Mattias Timander

5 Hans Jonsson,
8 Oscar Hedman.

Extraback:
6 Tobias Enström.

Forwards:
13 Mattias Weinhandl,
39 Per Svartvadet,
21 Peter Forsberg

12 Daniel Sedin,
17 Fredrik Warg,
15 Andreas Salomonsson

18 Peter Öberg,
40 Magnus Gästrin,
27 Alexander Steen

29 Morten Green,
4 Jan Öberg,
22 Joakim Lindström

Kommentar
Den här spektakulära säsongen i elitserien verkar inte hemmaplan ha lika stor betydelse som tidigare. Något som sju bortasegrar av de senaste tolv i serien visar på.
- Så är det nog, säger också Kent Forsberg, MODO Hockeys head coach. Det är med tillförsikt vi åker bort på två bortamatcher nu.

MODO Hockey har Malmö borta torsdag, Linköping borta lördag och totalt fem matcher på bortaplan av de sju som återstår innan juluppehållet.
- Vi har tagit många poäng borta tidigare i höst så den banan ska vi kunna fortsätta på, säger Kent. Vi får se på det positiva och i de två senaste matcherna har vi ändå fått ordning på försvarsspelet riktigt bra.

- Borta kan det också emellanåt vara lättare ha det tålamod som krävs för en bra defensiv.

- Av vad jag hört är det helt utsålt i Malmö och det betyder en härlig inramning. Då brukar vi trivas. Vi tittar definitivt inte på tabelläge eller annat utan räknar med en mycket tuff match nere i Skåne. Vi är förvarnade efter uddamålsvinsten hemma och nu har ju också Malmö förstärkt bra sedan senast.
- Nej, nu gäller det att vi knaprar på och tar några poäng så vi får lite lugn och ro i lägret.

Noterbart om laget
Lars Jansson (knä) och Henrik Sedin (brutet finger) skadade och ur spel. Sedin tar stygnen på lördag och kan, som det ser ut, spela med ett specialskydd mot HV hemma på tisdag. Mattias Timander magsjuk i går onsdag, men hoppfull om spel i Malmö.
Kommentera