1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482404 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #489133

Sv: MODO-Malmö 17/1
Paddan:
Tror att alla klackröster skall användas till positivt sjungande mot hemmalaget, inte slösa kraften på domare och journalister.
Är man negativ till H A:s krönikor, så kan man välja att inte läsa dem, han märker inte det.
För att vara reko och ge Aucoin en ärlig chans att göra en bra start i MODO, är det nog bra om han hinner känna några dagar på svensk mark först. Han behöver kanske andas lite Kempisluft på träningspassen innan 5100 pers och 3 domare skall se på hur han lyckas med klubba och puck.

Man kunde kanske intervjua Aucoin i en av pauserna i Malmömatchen, om det passar. Nu känner jag inte karln, men det verkar som att de flesta som kommer från NHL är duktiga på att snacka. Hinote klarade sig glänsande. FBK:s Chara verkar talför, de behöver knappt ställa en fråga, han håller låda själv.

Klart att Markus skulle kunna hoppa in ganska snart, men alla vinner nog på att han hinner känna sig för lite inför tomma läktare. Ganska bra om vi sprider glädjeropen, de två bör inte komma in i laget samtidigt. Hoppas bara att det blir på hemmais. Inbillar mig att det är ett + för den som rest över halva jordklotet, att inte behöva starta upp med en bortamatch i Jönköping.

Det är hemmamatcher både mot TIK den 25 och FBK den 27. Då skulle det sitta fint med lite förstärkningar. Är Foppa OK då så blir det inte så lätt för motståndarna att hålla koll på alla som kräver extra bevakning.
Kommentera