1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482702 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #521394

Sv: MoDo HK - Task-Kameleonterna, del VI
Jag hoppas att efter senaste veckans händelser med brev, anmälan, telefonterror, skitsnack, överfall och annat olustigt som snurrat runt MODO, så skall det vända.
Vill inte uppleva några fler klavertramp så man skall behöva skämmas för att man är MODO-fans.
Där har MODO Support och övriga fans en stor uppgift. Som publik i Kempis på måndag borde alla ta sig i kragen och tänka till, hur hjälper vi laget bäst.
Ingen idiotisk ramsa om att stå upp som en riktig man, om någon ligger på isen skadad.

Låt spelarna och ledare få focusera på det viktigaste, att vinna matchen.

Är HELSÄKER på att hån, bögsnack och diverse kvinnoförnedrande ramsskrik mot FBK EJ gör det. Det är enbart barnsligt, omoget och sandlåde varning på. Kom ihåg att kvällspressen riktigt söker saker som man kan spinna vidare på, att fansen är missnöjda med laget. Ge dem inte lillfingret för då tar de hela handen.

Gå in för att heja fram vårat MODO, och att stötta Salo allt som går. Då kommer många fler att hänga på, kanske några på sittplats också.
Hinote gjorde en tapper insats i går ( fixa bort Chara), men är inte han på isen så bör inte ev.hyllningarna till honom ta upp så stor plats, att vi glömmer de som skall fixa vinsten på isen.

Sedinarna och Salle skulle för rättvisans skull också fått en egen hyllning. Förresten i senaste matchen var väl ALLA i laget värda allt beröm.
Vill höra stormande applåder, redan när man kommer in för uppvärmning, lägg mer kraft på det än bua åt FBK.

Tänk om vi kanske skulle välkomna domarna med en applåd när de skrinnar in, tror inte vi förlorar på det när väl matchen börjar. Domarna gjorde ett bra jobb senast, så de borde någon gång få en uppmuntran.
Hoppas att det är ishockey vi får se, och som vanligt så är det väldigt sällan man vinner matcher från utvisningsbåset.
Kommentera