1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #849480

Sv: Slaget om Västernorrland, del I, 20070306
Dawidovski: Du lägger många ord i andras mun/tankar.

Vi har ju nyss kommit fram till att du inte har sett andra bilder än mig. Eller snarare att jag inte sett andra än dig. I de bilder jag har sett så går det inte att se vart eller ens om han träffar.

Fast det spelar ju ingen roll. Slagen är som vi kommit överens om "inte för att invalidisera". Det är ju bara markeringar, oavsett om de träffar eller inte. Ligger man på rygg, försvarslös med blottad strupe, så hör det till god självbevarelsedrift att inte utnyttja situationen till att ge tjyvsmällar. Gör man det så får man skylla sig själv när den som har överläge markerar sin placering. Varsågod och "ligg! - plats!". Smack!

Vad jag vet är det bara en person som tycker att händelsen var en av de värsta saker han sett på en svensk rink. Det är du. (Nu räknar jag inet upp alla "massa folk" som din egen utredning har gett vid handen.)

Vare sig timråiter eller modoiter verkar vara så otroligt upprörd över just det här.

Däremot så går väl debatten frisk om Skröders fula slashing (Vilket för mig ses som rena blackouten där skröder tappade konceptet helt.) Vidare pratar vi om Krizans överdrivna reaktion när han får en klubbspets i halsen. (Det är ju vida känt att en klubbspets måste skära ner ett par cm. i köttet innan man får tycka att det gjorde fördjävla ont.)
Kommentera