Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Botten nådd

1242365 · » Till forumet


Sv: Botten nådd
Hakan Olsen:

Såg onekligen stirrit ut i första perioden mot AIK. Det var som spelarna hade gele i armarna. Det borde inte ha varit på det viset eftersom det var AIK som hade pressen. Nu spelade MIK bättre senare under matchen och det såg riktigt bra ut i sista perioden. Det var en hel del hakningar från AIKs sida som var mycket irriterande men gav inga straff. Det har kanske med hemmaplan att göra, men skärpning från dommarnas sida behövs.

Jag såg Almtuna-Växjö på TV samtidigt. Jag tycker att Almtuna körde fast i ett stereotypt spel och de kunde inte ändra sig. Det måste tränarna kunna justera under matchen, plan B. Jag är rätt besviken på tränare Rönnquist som är väldigt "upphåsad" och en del eliterieklubbar är intresserade av honom (Luleå?).
Kommentera

Sv: Botten nådd
Stigsson:
Nu blev det en vinst mot Örebro, men Henrik Löwdal skulle passa in i truppen till nästa säsong. Går det att ordna?
Kommentera

Sv: Botten nådd
Hakan Olsen: Mitt i all bedrövelse är i alla fall play-off platsen säkrad i och med kvällens resultat. Eller egentligen inte då Borås fortfarande har chansen men man ska ta in 35 mål på oss på de fyra sista matcherna vilket jag dock anser vara osannolikt.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Botten nådd
Min känsla är att Mora till råga på allt lyckats bjuda hemmapubliken på osedvanligt många förluster. Det blir en dubbel förlust att torska ofta hemma då folk får nog till slut.
Kommentera

Sv: Botten nådd
Hakan Olsen:

Tydligt inte, MIK - Sundsvall 1-3! Skönt att slippa se detta (även matcher strukna från Viasat hockey). Finns det någon i klubben som kan ta tag i det problem som spelarna kommit in i? Sedan Bogg och Eriksson kom tillbaka har MIK förlorat många fler matchen än vad de vunnit. Det borde inte vara på det viset eller har de gjort sitt inom hockeyn och saknar energi och motivation.
Kommentera

Botten nådd
Nu är det dags för MIK att ladda inför playoff. MIK har under senare tid förlorat mot flesta lag i serien och de som leder laget måste börja tänka igenom situationen. Att bli en av de tre direktkvalificerade är naturligtvis inte möjligt längre. Det är viktigt att ta alla matcher som är kvar som viktig träning inför playoff. Det handlar nu om psykologi och stöd till spelarna. Finns dessa resurser i föreningen? Om det blir slut på säsongen måste föreningen se till att behålla stommen i laget. Det är många kreativa spelare och de har utvecklingspotential, men finns inga pengar blir det svårt. Är det möjligt för MIK att komma till elitserien igen? Risken finns att elitserien kommer att bli helt stängd om Leksand går upp och Rögle ramlar ur, eller får Malmö ytterligare en chans?.
Kommentera

1242365 · »