Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

jan simons

984141 · » Till forumet


Sv: jan simons
I debatten om Djoos, vet inte om det redan har skrivits och debatterats men mig veteligen så var det sponsorerna som krävde att "Djoos omplacerades"... De körde helt enkelt över styrelsen efter ett stormöte hos en Moraföretagare, styrelsen fick kalla kårar och Djoos avsattes!
Kommentera

Sv: jan simons
XCarl:
Så eftersom du nu kliver av från denna debatt, så har jag inte längre någon möjlighet att bemöta dina ord riktade till mig, de som kom på den tiden dina inlägg var i fas med din värdighet?
Kommentera

Sv: jan simons
XCarl:
Jag syftade på de inlägg som plockas bort, inte de som ligger kvar.
Kommentera

Sv: jan simons
XCarl:

Under din värdighet?

Nämen jösses! Går det att komma under den?
Kommentera

Sv: jan simons
insu: Snälla Insu, att du kan räkna upp ett hel gäng inlägg som är "värre" formulerat än mina junisar, kan jag förstå, men att hälften skulle vara skulle hålla för en laglig prövning får mig att le.
Nu har jag inte för avsikt att medverka i denna debatt längre, det är under min värdighet, för vi har kommit vid sidan av ämnet, så med all respekt, så stannar jag här.
Kommentera

Sv: jan simons
XCarl: Men jisses! Nu kan inte jag heller vara tyst längre.

"För om jag vore läxing, då kan vissa av er skriva vad som helst, utan att du reagerar.
Men nu råkar det kanske vara en av dina, då gäller andra regler!!!"

Det är ju det som är poängen! Håll nivån på en anständig nivå när det gäller MIK OCH dess supportrar. Ingen av oss blir/mår bättre av diverse sågningar utan tanke och källkritik.
Vad folk sen skriver om våran mest hatade/käraste kollega bryr sig nog inte så många om.
Kommentera

Sv: jan simons
XCarl:
Nu har du ingen aning om vad du snackar om. Jag är moderator på en annan MIK-sajt, där det vissa kvällar i stort sett är en heltidssysselsättning att radera inlägg från leksanssupportrar med samma tonfall som ditt. Och samma sak gäller här inne. Sanningen är snarare tvärtemot det du skriver: tålamodet är större med MIK-supportrar.
Självklart finns det formuleringar som är värre - jag kan på rak arm räkna upp ett helt gäng, varav över hälften är åtalbara. Men det är väl knappast en ursäkt?
Kommentera

Sv: jan simons
insu: Det kanske finns snällare ord som menar samma sak,och det finns säker formuleringar som är än värre, Jag har försökt skriva någonstans därimellan, även om det kan vara svårt all gånger.

För om jag vore läxing, då kan vissa av er skriva vad som helst, utan att du reagerar.

Men nu råkar det kanske vara en av dina, då gäller andra regler!!!
Kommentera

Sv: jan simons
XCarl:
Jag är inte moderator här inne, men om jag var det hade du varit spärrad, rensad, portad, utkastad, borttagen, nollad och raderad vid det här laget.
Den ton du använder mot de vars åsikter avviker från dina ("skämma ut dig", "helt utan IQ" etc) är inte okej i min bok.
Men som sagt: det är inte jag som bestämmer.
Kommentera

Sv: jan simons
Metal Guru: Snälla, hur länge ska du skämma ut dig...Pär har fått sparken som tränare, av Simons, är DU helt utan IQ.

Jag ger Simon ros när han förjänar det, men tyvärr så är det bara ris som Simons har "presterat" på senare tid!
Kommentera

Sv: jan simons
XCarl:
"Att Per Djoos fått sparken som tränare kan du väl inte förneka."

Att Pär Djoos fått sparken är väl förankrat i dags- och kvällspress. Men vad som står där BEHÖVER inte alltid vara helt korrekt. Om du läser följade artikel kan du se vad Simons säger:
"Pär Djoos kommer att erbjudas en annan tjänst i Mora IK men vilken det blir är inte klart ännu."

Pär Djoos har alltså inte sparkats från Mora IK.
Pär Djoos har istället blivit omplacerad. (behöver iofs inte betyda att Pär accepterar omplaceringen.)

Måste fråga, är du någon självutnämnd förföljare av Simons, eller är du bara analfabet?
Kommentera

Sv: jan simons

Tillägger att jag tror att ett av XCarls bekymmer är problem med källkritiken.

Kommentera

Sv: jan simons
XCarl:
Jag har tidigare läst din bifogade länk, och då furundrats över om DT överhuvudtaget har någon inkommande kontroll på sina insändare. Vissa saker som sägs där borde rimligtvis kunna falla under förtal, vilket då DT's Ansvariga Utgivare är ansvarig för.

Snälla XCarl, tala om för mig vad det är i din länk som gör att det är 100% sanning, så att jag borde acceptera det rakt upp och ned.

Jag tror att det som är skrivet där är, är skrivet med ett blå/vitt tangentbord.
Kommentera

Sv: jan simons
Metal Guru: Måste fråga, är du någon självutnämnd försvarare av Simons, eller är du silly. Att Per Djoos fått sparken som tränare kan du väl inte förneka. Måste ju finnas nån nivå på dina inlägg, eller är du helt befriad från IQ.
Sen beträffande min kritik av Simons, så har den inget med nån aftonhora eller någon annan lika att göra.
Utan min kritik bygger på den erfarenhet jag har av Simons, och andra bekanta. Jag skulle kunna berätta både det ena och det andra, men läs gärna
bifogad länk.
Kommentera

Sv: jan simons
horcoff:
Här sågar man Simons friskt.

Tycker mig kunna läsa mellan raderna att vi här har en samling tyckare, som bygger sina åsikter på vad de läst i kvällspressens publikationer, med tonvikt på en rosa blaska med Ros-värderingar.

Mig veterligen har Pär Djoos inte blivit sparkad ett dugg, utan omplacerad - vilket är en jävla stor skillnad. Och bakgrunden till omplaceringen är nog inte till 100% tabellplaceringen.

Överkorsad geting på expertpanelens analys av händelseförloppet..
Kommentera

Sv: jan simons
"För mycket skitsnack" Simons talar ut.
Kommentera

jan simons
Det är dax att styrelsen skaffar oss en sportchef och ser till att DON håller sig till sina arbetsuppgifter som klubbdirektör! Det går inte längre att som sportchef sitta på kontoret o prata i telefon när agenterna slutat ringa. En sportchef måste ju åka runt o se spelare i verkligheten och inte bara dra till med chansningar, dom tiderna är förbi. Men som sagt så är det väl STYRELSEN som har det yttersta ansvaret och just nu känns det som att det är dax för dom där kostym herrarna att öppna ögonen och visa lite vinnar instinkt och ta tag i saker och ting. Hela mora ik´s organisation borde ses över och framförallt in med lite nya fräsha ideer och tankar innan det är för sent!

Det går inte att styra en sån komplex organisation som mora ik med metoder från 80-talet när konkurrenterna lever i nuet.
- Rätta mig om jag har fel-
Kommentera

984141 · »