Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1033138

Sv: Silly Season 08/09
Silly Season 08/09 har börjat. Man är fortfarande besviken efter graderingen till allsvenskan, och speciellt när vi var så jäkla nära att klara elitseire platsen. Nå väl, nu är vi där vi är och på något sätt känns det ändå bra att vi får börja om från början.

Det första som slog mig när jag fick se att käre gamle Harald ville tillbaka till båset var: "Klubbens inrikting måste ju präglas åtminstone lite av vilken tränare man satsar på" Det kändes faktiskt bra, och känslan av att satsa på eliten igen dök upp en smula. Jag tänkte "Fan va kul, nu verkar det bli en rejäl och bra satsning" Sen kommer bakslaget...

Markus Eriksson. Jag menar va fan... Han har ju vart en härlig spelare som gett oss fina minnen. Men nu är det väl fan dags att satsa lite annorlunda. Jag menar, han dög inte i eliten under 4 säsonger. Sen helt plötsligt när vi spelar i allsvenskan, då kontrakterar de honom? Jag fattar inte! En gammal avdankad liarare som absolut inte håller klass för att spela i eliten. Kommer vi att satsa på dessa lirare får vi aldrig mer se canal + tv buss på baksidan av FM Mattsson arena..
Kommentera