Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1050098

Sv: Silly Season 08/09
Att en hockeyexpert ifrån Troja/Ljungbys supporterklubb tippar Mora IK som åtta i årets allsvenska kan man ta på två sätt.

1. Vi får återigen slå ur underläge, vilket vi är i det närmaste är världsmästare på.

2. Experten verkar inte speciellt insatt eller så tippar han med någonting annat än huvudet. Jag skulle vilja höra motiveringen till att Växjö och Bofors förväntas komma före Mora..


Förövrigt har jag en väldigt härlig känsla inför säsongen. Vilken potential som vi besitter.

Lagerström,20, rankades för bara något år sedan före svensk juniorhockeys senaste NHL export, Patrik Berglund. Kan rekomendera alla intresserade att gå in och läsa om Tony Lagerström(www.hockeysfuture.com/prospects/tony_lagerstrom)
Tar Lagerström det steget in i seniorhockeyn så har vi en ruskigt bra ishockeyspelare!

Jens Jacobs,23, gjorde 40 poäng förra säsongen i allsvenskan i ett ganska uselt Nyköping, jag vågar påstå att han inte kommer vara sämre i år.

Pecura,21, ska bli ruskigt intressant att följa med tanke på att han är ryskt skolad och väldigt ung. Redan etablerad seniorspelare och på gränsen till det lettiska landslaget som är ett helt okey landslag.

Johansson,21, i målet har jag fullt förtroende för. Tycker han var riktigt bra dem matcher han stod förra året. Oavsett om vi får in en backup till Lasse eller en ännu bättre målvakt så känner jag mig trygg med målvaktssidan.

Ekholm,18, och Cedergren,20, är två jättetalanger som vi ska vara glada över att få behålla ett år till. Betänk att även Amnér,19, och Danielsson,20, har spelat några pojklandskamper.

Jag kan inte annat än att riktigt längta till att se dessa spelare skrinna ut på isen i dem röda dräkterna och se dem växa!

Som sagt, det finns potential!
Kommentera