Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1067463

Sv: AIK - Mora IK
MIK 7-1: Vi ska komma ihåg att så här såg det inte ut när man spelade träningsmatch mot Aik,Mora gjorde en mycket bra match i kväll,Det går hela tiden framåt,dDet är långt ifrån färdigt med laget .Att man var så nära att vinna över aik trodde jag inte ,Sen finns det väl lite att önska av vissa spelare,Dahlman, Elomo måste visa mycket mer rakare spel och gå mycket hårdare när man kommer in i Zon,Sen måste jag säga att Simons visade en vilja som jag inte sett mycket länge,mycket bra Micke ,Hoppas du visar så här framöver.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: AIK - Mora IK
zeb:

Håller med att Micke Simons såg hyffsad ut, dessutom var Jacobs bra, men lite flyt skulle han gjort ett par mål.

När det gäller Dahlman får vi ha lite tålamod, men hade han varit med i truppen från start kan det ha sett bättre ut. Som jag sagt tidigare det är inte bra att se allt för många seriematcher som inkörning av truppen.

På onsdag blir det att gå på Almtuna-MIK. Jag hoppas att det lossnar med bra spel och ger 3 p. Almtuna har ett hyffsat lag där offensiven sätt i första rummet, men de har hitills haft problem med målgörandet.
Kommentera

Sv: AIK - Mora IK
zeb:
Håller med dig, det såg mycket bättre ut nu än förra mot AIK
problemet är att spelet är alldeles för ojämt kanon vissa stunder och botten andra men det beror väl på samkörning. Att Dahlman inte var så bra kan jag förstå det var ju hans första match för säsongen men jag tyckte mig kunna se lite vilja i alla fall.
Kommentera