Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1071877

Sv: Leksand - Mora
Anders i Budum:

Du får nöja dig med lokalmedias bevakning av matchen ikväll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksand - Mora
mattias - 74:

Även SVT deltar i konspirationen! Läs texten du länkade till: "Brynäs leder oväntat hela elitserien efter sex omgångar och Leksand och Brynäs ligger etta och tvåa i Allsvenskan." :-D

För övrigt talar det mesta för Leksand ikväll: de är bättre (just nu), de spelar bäst när det inte gäller så mycket, de har hemmaplan och de har aldrig torskat mot MIK i handsklagret.
Å andra sidan är väl just detta det enda som talar för MIK... plus att ett derby alltid är ett derby. Kvällens match känns dock inte tillnärmelsevis lika het som tidigare derbyn. Vi är i början av serien, MIK är brandskattat efter degraderingen och båda lagen (även deras supportrar) verkar på något sätt medvetna om att detta bara är en match bland alla andra.
Det finns naturligtvis flera skäl till att MIK-supportrarna uteblir, men ett av dem är nog helt enkelt att det finns betydligt viktigare matcher att lägga tid och pengar på - till exempel mot Växjö, Västerås, AIK och Björklöven. Leksand kommer vi i alla fall inte rå på i sluttabellen.
Kommentera

Sv: Leksand - Mora
vinst med 4-2 ikväll! sista målet i tom bur av Lagerström.

Målskyttar: Healey, Dahlman, Guld Greger och Lagerström.

håller vi oss bara på isen istället för utvisningsbåset så ska det här gå vägen.
Kommentera