Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1072096

Sv: Leksand - Mora
Kapp:

Det var inte muntert att se på matchen i TV4sport i kväll. Väldigt pinsamt då MIK verkar redan uträknade från att komma tillbaka enligt kommentatorerna inkl, Bork, det är Leksand som gäller och det är helt korrekt så överlägsna som de var. Hade MIk fem vettiga anfall? Luckners spelfilosofi behandlades även, dvs defensiv hockey med försvar som riktmärke, såg inget av det i denna match. Alla uppträdde för lojt, med undantag för ungtupparna som försökte göra något, och som sagt tidigare Greger och Kristan. Längtar efter någon som kan få liv i laget. Kan det bli Colby? Bork nämnde även att Luckner inte kan upprepa hur länges om helst att laget håller på att spelas ihop. Är Luckner rätt man för att få ordning på laget?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Leksand - Mora
Hakan Olsen:

Snyggt mål av Elomo igår.
Kommentera

Sv: Leksand - Mora
Hakan Olsen:
Boork ger jag inte mycket för. Han är väldigt bra i teve - han får saker att låta trovärdiga och analytiska, men det mesta han säger är egentligen rappakalja. Och han hade nog gärna bytt sitt eget cv mot Haralds.
Kommentera

Sv: Leksand - Mora
Hakan Olsen:
Jag tror absolut att Luckner är rätt man och vad Bork säger bryr jag mig inte ett dugg om. Mot Malmö visade de vad de kan och det är klart som sjutton att det tar tid att bygga ett nytt lag det vet Bork också.
Att vara så här ojämna är ett tecken på att grundspelet inte sitter än.
Jag är då fullkomligt lugn över att det här kommer att bli bra när det gäller.
Jag hoppas verkligen att inte någon panik sprider sig i laget för då är det kört
men det tror jag inte det gör de vet vad de kan hänger inte upp något på ett botten napp.
Kommentera