Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1082078

Sv: Sundsvall Hockey - Mora IK
sold: han får nog foten... ni kickar ju ut alla bra å satsar på hilmersson och mann
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sundsvall Hockey - Mora IK
Db_04:
Jag tycker det är jävligt stort att du står upp för en favoritspelare, men inte hade väl Lövdahl det som krävdes för att vi skulle behålla honom? Och jag vet, sätt honom med andra och han har inte förlorat tekningar osv, men en spelare i den åldern och av den typen behöver bevisa mer. En hårt jobbande center, född 81. Jämför med Bastiansen. Hårt jobbande center, född 80. Han behövde inte många kedjebyten eller matcher för att bevisa att han platsade i en serie högre än den han blev värvad från.

Mann, visst. Känns som en bottenvärvning, men han har producerat. Och fortsätter göra ett bra jobb. Hilmersson är 90:a och har visat att han är minst lika bra som Lövdahl.

Missförstå mig rätt, jag hoppades stenhårt på Lövdahl. Jag visste lika lite om honom som jag visste om Lagerström. Tyvärr går det inte alltid. Dags att inse det kanske.
Kommentera

Sv: Sundsvall Hockey - Mora IK
Sold: Räkna med är nog dumt,
men det finns alltid en anledning till att nån blir utlånad.
Kan bero på att den personen behöver mer istid för att utväcklas,
och det kan bero på annat också...

Db_04: Tja... satsa på en grovjobbare bland många... andra, är väl inte så konstigt, med tanke på vad Mann har visat då han har fått möjlighet.
I frågan Hilmersson så har han framtiden för sig.
Kommentera

Sv: Sundsvall Hockey - Mora IK
Db_04: Sluta va så tvär nu bara för att din favoritspelare inte höll måttet. Gilla läget och sluta sprid dynga om Hilmerson, inse att han är bättre i år än när han provade för Borlänge förra säsongen.
Kommentera

Sv: Sundsvall Hockey - Mora IK
Db_04: Du syftar på Lövdahl gissar jag? Han visade inte speciellt mycket under den tid han var i Mora. Hilmersson har lång tid framför sig och kommer med säkerhet utvecklas mycket. Mann gillar jag mer och mer för varje match faktiskt.
Kommentera