Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1088258

Sv: Mora IK - AIK
zeb:

Spelet är allt för ostrukturerat, och det verkar ha blivit värre när Colby kommit in. Han vill för mycket och det går lätt överstyr. Det har blivit en störning och laget gått några steg bakåt. Harald får börja om från början med struktur och spelsystem. Vilka roller skall de olika splerna ha? Boforsmatchen visade tydligt att något för närvarande är galet. Vi får hoppas att Harald och medarbetare får ordning på detta, för med de forwards som MIK har nu skall de göra bättre ifrån sig. Förhoppningsvis kan de komplettera med någon back.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora IK - AIK
Hakan Olsen: Jag såg också matchen i Bofors.
När man såg Genoway på den första hemmamatchen innan han blev skadad och såg vilka resurser som fanns i honom och alla tror jag inklusive spelare har gått och väntat på honom och lagt över lite av ansvaret på honom.
Jag tror det är en normal reaktion som kommer att ordna sig och Lückner håller ju fortfarande på och rumsterar om i formationerna.
Och visst är det på backsidan förstärkningarna behövs.
Bara tomten kommer tror då jag att det ordnar sig.
Kommentera

Sv: Mora IK - AIK
Hakan Olsen: Det jag blir lite fundersam på är att Mora har så svårt att hitta ett eget spel hur man ska spela ,Tycker det var bra att man fick Fogström han kommer att betyda mycket för laget,Men så har vi väl några som måste ta sig en funderare på vad man håller på med
Kommentera