Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1093544

Sv: Mora - Leksand

MIK 7-1:
"Vi borde ha vunnit, men gjorde det inte.
Deras defensiva spel, och målvakt, var tyvärr bättre än vårat."

Tyvärr är även målvakten en del i laget, varför Leksand igår vann rättvist.
Men samtidigt tröstar i varje fall jag mig med att det stod upp hjärta mot  LIF igår.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Mora - Leksand
Metal Guru:

Ja, det var en hel del energi i spelet som jag hoppas fortsätter framöver. PP var mycket bra. Fortsätter det på detta sätt kommer det att bli intressant fortsättningsvis.

Synd nog är det en något ojämn trupp. Det är några som inte platsar eller underpresterar. Kristan underpresterar just nu. Varför inte låta Kristan vila några matcher? Mikael Simons måste använda sin stora kropp på rätt sätt, det blir för mycket petande. Jens Jacobs har inte den tyngd som behövs, det behövs mera träning på gymmet för att få styrkan. Ett av Leksands mål visade tydligt på detta. Temo har kapacitet men måste passa pucken snabbare. Klara frilägen försvinner snabbt. Mann tar allt för många onödiga utvisningar, för sjutton haka inte utan fortsätt åk skrisko!

Är det några nya spelare på gång?
Kommentera

Sv: Mora - Leksand

Metal Guru:
Helt klart att ni var det bättre laget i går , men som du skrev ingår ju även målvakten i laget , och Läck avgjorde till våran fördel .

Jag har lite dålig koll på statestik , men om jag inte har helt fel så tror jag att vinsten i går var den första i en seriematch mot Mora sen ni byggde om till FM Mattsson Arena .

Kommentera