Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1117064

Sv: Silly Season 08/09
Barbapappa: Det känns ju inget vidare om han skulle lämna. Angående den länk Insu hänvisade till så hoppas jag att det bara handlar om missförstånd. Men o andra sidan, trivs han inte så finns ju risken att han inte gör sitt bästa heller för den delen. Vi får som sagt se varthän det leder.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 08/09

Nalia:
Insus länkade artikel är ju också initialt baserad på den slovenska sidan. Artikelfrfattaren Jörgen Wåger har pratat med Robert, men jag tolkar texten som om det inte direkt var någon djuplodande intervju, utan mer ett byte av ett fåtal meningar.

Det kan mycket väl vara så att Robert sagt att Jesenice vill ha tillbaks honom, och att han hoppas att det löser sig under helgen - och den gode Jörgen tolkat lite annorlunda.

Jag har ingen större koll på hur mycket vitblått orch-blod han har i ådrorna. Men ju mer, desto större lust att vränga verkligheten till vår nackdel.
Konspirationen, ni vet. Konspirationen.


Nåväl, Wengi skjutsar honom just nu till Arlanda för vidare transport till landslagslägret. Efteråt kan han svara på om hela bohaget följde med, eller om packningen bara bestod av klubb, plock, benskydd och tandborste.

Kommentera

Sv: Silly Season 08/09
Det är sant Inom kort kommer Robert Kristan att lämna MIK, det låter hemskt men det är inte något man kan göra något åt. han trivs helt enkelt inte i Mik och det kanske man man ha föståelse för . En ny målis behövs och vem månne det bli kanske en tidigare krigare från öst vid namn juha,
Kommentera