Mora IK

45272 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1117106

Sv: Silly Season 08/09

Nalia:
Insus länkade artikel är ju också initialt baserad på den slovenska sidan. Artikelfrfattaren Jörgen Wåger har pratat med Robert, men jag tolkar texten som om det inte direkt var någon djuplodande intervju, utan mer ett byte av ett fåtal meningar.

Det kan mycket väl vara så att Robert sagt att Jesenice vill ha tillbaks honom, och att han hoppas att det löser sig under helgen - och den gode Jörgen tolkat lite annorlunda.

Jag har ingen större koll på hur mycket vitblått orch-blod han har i ådrorna. Men ju mer, desto större lust att vränga verkligheten till vår nackdel.
Konspirationen, ni vet. Konspirationen.


Nåväl, Wengi skjutsar honom just nu till Arlanda för vidare transport till landslagslägret. Efteråt kan han svara på om hela bohaget följde med, eller om packningen bara bestod av klubb, plock, benskydd och tandborste.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 08/09
Metal Guru: Jörgen är en god vän till mig och han håller främst på Mora och liiite Brynäs. ABSOLUT inte Leksand :)
Kommentera

Sv: Silly Season 08/09
Metal Guru: Mina tankar har gått åt samma håll. Och jag hoppas att packningen inte bestod av mer än de prylar du räknar upp där i slutet. Vi behöver Kristan i en kvalserie. Vi befinner oss ju i helt "rätt" situation för att rykten av den här kalibern skall bli högintressanta.
Kommentera