Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1122635

Sv: WCS
mattias - 74: Ja du om man skall bedöma matchen efter bilderna så ser det mest ut som det var en vanlig träning. Kolla på Luppa´s backjobb vid första målet USELT! börjar se ut som gammal vanlig stil. Kan man f....n inte mobilisera mer energi i en sån här match skall man inte gå till nån kvalserie, man hade haft allt i sina egna händer men det hade man ju i fjol också och vi såg ju hur det gick.....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: WCS
Massebros:

ifjol hade vi höga förväntningar på oss, det har vi inte i år.
men det är som det sagts tidigare, vi har ett ungt lag och då är det mycket upp och ner.
vi har två bra målvakter och jag tror att våra konkurrenter runt strecket skulle vara överlyckliga över att få ha någon av dom.

heja mora
Kommentera

Sv: WCS
Massebros:

Jag har varit i kontakt med en av en mina gamla Mora-kompisar som bor Borås. Han sa att det var helt bedrövligt, MIK hade inte en chans. Det var ett lag på banan, dvs Borås. Det var först när MIK fick sitt mål i sista perioden som något hände men det var dags då. Vad är det som händer med laget? De skulle tagit tag i matchen omedelbart och visat vad skåpet skulle stå. Ett mål i baken i numerärt överläg! Märkligt att tränarna inte kan få spelarna att generera energi när så mycket står på spel. Nu tror jag på VIK, de har skött sina kort bra under senare tid. Dessutom har väl Almtuna fått glädjefnatt när detta läge dök upp.
Kommentera