Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1128963

Sv: Vilka elitserielag kommer att spela om ett nytt kontrakt

mattias - 74:
Det bor inte mer folk i Mora med omnejd, bara för att Mora IK spelade i elitserien förra året. De siffrorna var helt exceptionella för svensk hockey, och där är jävligt orättvist att jämföra oss med dem - när du tycker att inga andra behöver vara så exceptionella.

Fatta att Leksands siffror med en knökfull Ejendahl en hel serie i sträck är löjligt jämfört med Moras 4.000-snitt förra året - om man tar hänsyn till hur många som bor i trakten.
2000 är fortfarande bra - om man jämför med hur mycket alla andra lag drar till sina matcher.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vilka elitserielag kommer att spela om ett nytt kontrakt
Metal Guru:

Jag jämförde inte med Leksand , det behöver jag inte göra över huvud taget, jag bara tycker att ni hade för lite folk i går. Ni hade 3988 i snitt i fjol. Denna säsong har ni 2303 hiitills.( hockeyplock.se ) En klar försämring. Knappast beror det på att det bor si och så många personer i Mora med omnejd. Kan det inte vara så enkelt att ni spelar i Allsvenskan ? Återigen behöver du inte brusa upp och hålla nån geografilektion om var folk bor, jag är fullt medveten om invånarantalet i mora och kommunerna runt i kring.

Jag tycker era publiksiffror är ett problem för er men det kanske inte ni moringar tycker, eller också vågar inte nån hålla med mig. Publik = pengar till föreningen.
Kommentera

Sv: Vilka elitserielag kommer att spela om ett nytt kontrakt
Metal Guru:

jag håller med dej fullständigt, det är bara löjligt att folk tjatar om det.

tråkigt att 3:e platsen for all världens väg, men som sagt nu är det playoff som gäller.
i och med att miffo och troja ska mötas så kan vi inte missa play-off, så avslutningen på serien kan killarna spela avslappnat.

det sämsta som skulle kunna hända är att vi blir sjua i serien.

men om det blir som jag tror så kommer almtuna att förlora tre av de återstående matcherna och då bör vi kunna vara före dom, växjö kommer nog att vinna de tre som e kvar.

så det kan räcka med att vinna de två som är kvar för att få 4:e platsen, som också e väldigt viktig.

som 4:a skulle vi få avgörande matcherna på hemma plan, om det nu är någon fördel.
men ändå.
ekonomiskt så är det bättre.
Kommentera