Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1129003

Sv: Vilka elitserielag kommer att spela om ett nytt kontrakt
Metal Guru:

Jag jämförde inte med Leksand , det behöver jag inte göra över huvud taget, jag bara tycker att ni hade för lite folk i går. Ni hade 3988 i snitt i fjol. Denna säsong har ni 2303 hiitills.( hockeyplock.se ) En klar försämring. Knappast beror det på att det bor si och så många personer i Mora med omnejd. Kan det inte vara så enkelt att ni spelar i Allsvenskan ? Återigen behöver du inte brusa upp och hålla nån geografilektion om var folk bor, jag är fullt medveten om invånarantalet i mora och kommunerna runt i kring.

Jag tycker era publiksiffror är ett problem för er men det kanske inte ni moringar tycker, eller också vågar inte nån hålla med mig. Publik = pengar till föreningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vilka elitserielag kommer att spela om ett nytt kontrakt

mattias - 74:

Naturligtvis är publiksiffrorna ett problem för Mora IK.
Att driva en elitklubb blir svårare och svårare ju mindre befolkningsunderlag man har omkring sig. Därför tycker jag att Mora gör det bättre än väldigt många andra klubbar - TROTS en 'löjlig' publiksiffra på 2000.

Jag hoppas att Idre strax får ett elitlag, så att du kan koncentrera dig på att fundera varför inte dom får 4000 på sin läktare, när Djurgården kan ha det.

Kommentera