Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1132415

Sv: WCS
zeb:

som jag ser det så är det mer än så som ska till, för det första så måste vi alla jobba för ett större publikstöd nästa säsong. mer publik = mer pengar. (enkel matematik).

mora måste nå kvalserien för att tillhöra de attraktiva lagen i allsvenskan, missar vi så blir det svårt oavsett.
(sponsorer, publik, och spelare)
allt hänger ihop på något vis.

sedan tror jag att klubben behöver få lite nytt blod utifrån som kan knyta upp nya sponsorkontakter, jag har lite svårt att köpa snacket om att leksand i stort sett har monopol på sponsorerna i Falun och Borlänge.

jag tror att det finns mycket pengar att hämta där ifrån.
Pengar är inte allt, men det är svårt att förneka dess betydelse inom dagens idrott.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: WCS
Barbapappa:

Håller med om att det måste in nytänk. Det har blivit stiltje på idéer. Det måste komma fram nya idéer och tillföras energi i föreningen. Ett varumärke måste tas fram. Se på LIF de har ett varumärke som de kan utnyttja för sponsring och som fungerar i hela Sverige. Något liknande måste tas fram. Mora har, jämfört med andra delar av Sverige, ett unikt läge historiskt både när det gäller kultur, natur och vintersport. Eftersom publikstödet inte kan bli lilka högt som i Leksand och Malmö måste vi kunna få in fler sponsorer som kan sponsra ett energilag från skogarna, lite skogshuggarmentalitet kryddat med varg- och björnfrossa kanske gör susen. Vår brunbjörn tillhör samma art som grizzly vilket gör det legitimt att få in några kanadensiska lumberjacks från BC, Canada.

Förhoppningsvis skräller Bofors i kväll.
Kommentera