Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1169468

Sv: Årsmöte 2009
Stigsson:

Tack för rapporten Stigsson!

Jag har några synpunkter.

1. "Intäkter från sponsorer minskade från 33 milj. till 11 milj. Positivt är dock att man nu har en omsättning som är 7 milj. högre än vad den var när man sist spelade i AS och sponsorintäkterna är 3,5 milj. högre än före ES-tiden."

"Sponsorintekterna blev 1.6 milj. lägre än förväntat och publikintekterna 2.4 miljoner lägre än budgeterat."

Vad skall göras för att förbättra detta?

Detta har koppling till punkten varför inte klubben genom media gör mer för att ha en mera positiv utstrålning. Det jag har varit inne på ett antal gånger är att bygga upp en varumärke. De som jobbar inom MIK är allt för initiativlösa anser jag, dessutom är Dalarnas tidningar pro-Leksand. De som sponsrar vill ses utåt genom att kopplas till något betydelsefullt varumärke.

Varför är det så låg aktivitet från styrelsen?

Finns det fler företag i Mora och omgivnignar som vill sponsra? Finns det personer, som har företag, med anknytning till Mora som kan sponsra och ge lite drag till MIK? Folk som har rötterna i Mora-trakten. Det kanske går att hjälpa styrelensen att ta fram sådana, om de inte är kapabla?

2. Vad menas med grafisk profil? Det låter luddigt. Blev detta förklarat?
Jag håller med motionsställarna att rött, vitt och grönt är de färger som skall gälla. Det är dessa fäger som ingår i folkdräkten.

3. Förslagslådan låter bra men kommer bara att behandla småsaker, dvs de i styrelsen behöver inte oro sig.

4. Bussningen är ett bra förslag. Det bör inte kosta mycket att genomföra detta och det blri mera drag i hallen. Den 6:e spelaren är inte att förringa. Viktigt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Årsmöte 2009
Hakan Olsen:

Känner ni till några företag utanför Mora, vars grundare, ägare eller VD har sina rötter norr om Leksand? Det vore skoj om vi fick ihop en lista.
Kommentera