Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1385553

Sv: En tråd för allt
horcoff:
Det är inte klart förrän Golubev har landat i Mora och spelat första matchen. Kanske inte klart ens då. Är ryska hockeyhöjdare något att lita på?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En tråd för allt
DD 9/8:
"Nu låter det dock som att Nilsson tvekar något.
- Det har gått oförskämt bra, men än så länge är det internmatcher och träningar bara, men han är en av tre juniorer som fortfarande finns kvar i truppen, säger Nilsson."

Detta var en idiotaffär som inte borde tagits på allvar från allra början. Vad har skrivits på egentligen? Det verkar vara mera en muntlig överenskommelse utan någon som helst juridisk giltighet. Gobulev kan inte agera själv då spelarna är livegna. Har vodkan varit med i förhandlingarna? Klart att Golubev blir kvar i Ryssland även om han inte får någon speltid där. Svenska agenter har inget att komma med i björnens rike.

MIK bör ta bort Gobulev från laguppställningen. Det är bara fånigt. Se till att komplettera truppen med något mera realistiskt istället innan det är för sent. Om Gobulev mot förmodan skulle komma blir det en bonus.

När det gäller försäsongen får vi se om det går bättre mot Ore i år. De andra lag som skall mötas är mest blåbär, inga elitserielag vad jag sett hitills, eller är det något på gång?
Kommentera