Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #1450322

Sv: En tråd för allt
zeb:  Sen är det bara så att Mora IK har gjort det största blunder man kan göra när man sparkar harald, det kommer att visa sej senare ,
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: En tråd för allt
zeb: Förlorar MIK mot Sundsvall är det god natt. Då är det bara att börja tänka på nästa säsong. Nästa säsong vill jag se att MIK börjar med att ge Ore storstryk. Alla matcher skall vinnas. Det har varit mycket jobbigt att följa MIK denna säsong.
Kommentera

Sv: En tråd för allt
zeb: Har Luckner gjort något slags uttalande? Det vore intressant att veta varför han inte fick ordning på laget. Men det är väl inte läge för ett uttalande under pågående säsong. Är det någon som vet vad Luckner skall göra framöver? Inga rykten? Någon förändring i spelartruppen?
Kommentera

Sv: En tråd för allt

zeb:

Kan bli ett stort problem att hitta en ny kvalificerad tränare. Jämför med Almtuna som störtdök efter att Siemens blev kickad. Siemens kan bli ett alternativ för MIK. Vad skall Luckner göra nu? Han har hus i Mora. Kommer han att ingå i organisationen då han har ett kontrakt? Det är en del i Mora som undrar. Hur mycket har Luckner fått bestämma när det gäller lagets utformning?  Som det ser ut nu kommer det att dröja länge innan MIK har en möjlighet att gå upp till ES igen. Det är samma läge för Leksand som gör allt för dumma värvningar och många är dumma nog att att gå in med sponsorpengar som inte invensteras på ett bra sätt.

Kommentera