Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #505687

Sv: Lägg Ner
Forever MIK:
Vad spelar detaljerna för roll egentligen? Samtliga spelare har ju erkänt att de haft sex med en ung, berusad tjej SAMTIGIT!! Räcker inte det? Är det sådana förebilder vi vill ha? Är det sådana värderingar vi vill lära våra söner? Är det sådant vi vill utsätta våra döttrar för?

Jag känner ingen tjej som VILL bli pådunkad av tre hundrakilos hockeyspelare i åtta timmar på raken. Inte under några omständigheter.
Känner ni andra någon? Ni kan ju ta upp frågan med era systrar, tjejkompisar och döttrar. Så länge det finns killar utan vare sig moral, omdöme eller empati kan det nämligen vara deras tur nästa gång de går på krogen och blir för fulla.
Inte heller känner jag en normalt funtad man som skulle kunna tänka sig att gruppknulla en tjej på det viset. Hur sjukt är inte det? Och vad gör egentligen de här pajaserna under tiden, jämför de erektioner eller tävlar om vem som kan hålla på längst? Vad är vitsen? Klarar inte de här gossarna av en tjej på egen hand? Och ska inte sex vara skönt för båda parter?

Riktiga män skulle inte ens komma på tanken att utnyttja en full tjej.
Riktiga män får sex ändå.

Jag kan inte tycka det minsta synd om Lilja som beklagar sig över att han blivit uthängd i pressen som våldtäktsman. Var tjejen så full att hon inte visste vad hon gjorde så är det precis det han är.
Och om Lilja vill vara otrogen mot sin fru är det hans ensak. Det är inte mycket här i världen som intresserar mig mindre. Men allt han hade behövt göra för att slippa den här skiten var att behandla tjejen som han vill att andra ska behandla hans syster eller dotter. Svårare än så är det inte. Det kallas för medkänsla.

Samtidigt måste vi komma ihåg att Lilja får ta smällen för något han knappast är ensam om.
Vilket ansvar har andra spelare för att se till att hans korsfästning inte blir förgäves? Kanske dags att fler kliver fram och hjälper honom bära hundhuvudet!?
För en sak är säker; offentlig avbön och krafttag mot den förlegade kvinnosynen är ett måste. Annars kommer inte en enda mamma med självaktning att låta sina söner spela hockey i fortsättningen. Varenda spelarfru kommer att kräva att få följa med på varje bortamatch och samtliga fäder kommer att barrikadera sig med granatgevär utanför ishallarna för att försvara sina döttrar.
Är det så vi vill ha det?
Kommentera