Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #505785

Sv: Lägg Ner
peo m: Den unga kvinnan som följde med de tre hockeyspelarna, vaknade upp dagen därpå med smärtor i underlivet. Hon for upp på sjukhuset på grund av smärtorna och där beslutades det om en polisanmälan för våldtäkt. Åtalet lades ned! Varför? En kvinna mot tre karlar... Karlarna har miljoner på banken och kvinnan var onykter. Jag vill inte heller döma någon - om kvinnan och de tre karlarna gillar att ha sexuella aktiviteter flera stycken så är det helt okey. Men om man som kvinna vaknar med smärtor i underlivet och måste uppsöka sjukhus på grund av detta - kan det aldrig vara sexuella aktiviteter på lika villkor.
De tre karlarna har inte bett om ursäkt för att de varit ute på natten och att de druckit öl. Det är i mina ögon mycket märkligt. De skyller på media! Snacka om att de tar den enklaste vägen ut!
De personer som jag tycker mest synd om är: kvinnan som vaknade med smärtor, karlarnas föräldrar och karlarnas sambor/flcikvänner och barn. Hur fanken tänkte de? De kanske inte alls tänkte - vad vet jag?
Kommentera