Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #505798

Sv: Lägg Ner
Lotta: du kanske inte känner någon som vill ha sex med flera män samtidigt, men jag kan garantera dig att det finns sådana tjejer. Du utgår från vad DU tycker och tänker och sätter det som norm för vad som är OK, men alla har inte samma uppfattning. En del vill ha sex i ett mörkt rum, och då bara i missionärsställningen, en del andra vill ha det när, var och hur som helst och så länge alla inblandade är med på det och ingen tar skada av det så får folk ha vilken sex de vill, anser jag.

Vitsen med gruppsex? Tja, jag vet inte. Själv har jag aldrig testat och tror mest att det skulle vara förvirrande, men de som gillar detta anser väl att det ger dem någonting och återigen - är alla inblandade med på det så kan jag inte se något fel i det och jag har vare sig lust eller rätt att ifrågasätta deras preferenser.

Blev hon våldtagen av de tre spelarna? Jag vet inte. Men jag tänker inte göra det så enkelt för mig som att automatiskt tro på tjejens historia bara för att det var tre killar och en tjej som hade sex samtidigt.

Och för att svara på din retoriska fråga: ja, jag känner (minst) en tjej som gillar gruppsex.
Kommentera