Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #505923

Sv: Lägg Ner
robhed: Ja, det finns en oändlig mängd parameterar vi inte känner till, dessutom finns det ännu fler (om möjligt) fiktiva scenarion som berör de sexuella akterna och vad folk gillar för typ av sex osv.

Vad jag vet har man väl inte sagt att alla tre hade sex med kvinnan. Kanske är det så att Huselius, som tydligen bara drickit två coca-cola på pubrundan hade omdöme att låta bli kvinnan. kanske läta han sig nöjas med Tallinder, vad vet jag. Om sanningen skall fram kanske det bara var lilja som hade sex med kvinnan medan de båda andra männen slocknade på mattan kärlekskrangt omfamnande på småtimmarna. Det skulle i sådana fall betyda att tjjen endast har haft 1 gånger hundra kilo på sig och det låter ju inte så himla mycket. huselius väger ju inte så otroligt mycket och om nu Tallinder valt att ha "avancerad" sex med Husse så skulle det ju förklara varför Huselius satt så konstigt under första presskonferensen.

Jaja, det är ju bara spekulationer, Huselius har ju inte anmält någon spelare för det så jag vill inte inleda er i felaktiga tankebanor.

Kommer ihåg en liten historia från en vän där han hade fått sina högsta sexuella önskningar besannade. Efter ett krogbesök fick han erbjudanden om att följa två kvinnor hem. Lite på lyset som de var så hade antagligen alla hämningar brutits och han chansade och följde med. efter en hel natts orgier tillsamans med dessa två kvinnor så hade han svårt att gå hem. Pungen värkte, sa han. Tur att det inte var tre tjejer den natten, då hade han troligtvis blivit tvungen att uppsöka sjukhus. men anmäla, nä, det tror jag inte.
Kommentera