Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #842111

Sv: Rådbjär blåste bort Mora från slutspelet !
Step: Håller med om att det var rätt att bänka Brendl igår. Tycker det känns som att Ridell vågat göra lite mer ändringar i laget under match den senaste tiden och jag tycker att han visat känsla för det både igår och mot Luleå då han plockade in Elomo.

Brendl är ju å ena sidan - precis som Rindell antydde efter matchen - en sån spelare som kan avgöra en match som den igår men å andra sidan tvingar Brendl sin kedja till ett annat spel när han är med jämfört när Huml eller Bergqvist (mot Brynäs) spelat med Beaudoin och Bastiansen. Brendl forecheckar inte särskilt intensivt eller ofta och de dagar då Beaudoin och Bastiansen inte är på topp (som igår) hamnar man ofta i egen zon under press. Och då är ett baklängesmål inte långt borta. Och det var ju det avvägandet Rindell fick göra igår och jag tycker att han gjorde rätt val.

Annars tycker jag MIK åter gjorde en bra match. Det är bara, som Stigsson skrev, bara synd att såna kämpar som Tuokko, Granström och Jardine inte kan få in pucken. Och Pitkimäki är ju fortsatt suverän i kassen! :)
Kommentera