Mora IK

45275 inlägg · 1668 ämnen

Inlägg #842451

Sv: Rådbjär blåste bort Mora från slutspelet !
Det blev inte mycket till reaktion, men vi tar del II ändå:

Handen på hjärtat, kära Morabor,
Är det inte dags att vi avskaffar människan som spelare?

Hur man än vänder och vrider på det finns det alltid någon ledare eller supporter på varje hockeymatch som tycker att någon enskild spelare gjort något väldigt diskutabelt - och på så sätt misskött sitt yrke och kall så till den milda grad att själva idrotten hockey skakas i sina grundvalar.

Nej, kära Morabor,
vi kan inte låta det fortgå på detta sätt.
Vi har naturligtvis redan förstått att idrotten hockey har blivit alldeles för rapp för kombinationen 'det mänskliga ögat' och 'den mänskliga organismen'; det är omöjligt för människan att under 3x20minuter effektiv tid göra 100% korrekta insatser av alla situationer som uppkommer under en match. Naturligtvis får inte alla samma ödestrigra inverkan som under matchen i FMMA igår - men bara risken gör att vi måste agera nu, innan det är för sent.

Kära Morabor,
jag talar förståss om att införa japansk högteknologi i sporten. Bort med de bepansrade gossarna, som ändå bara är ivägen. Inför robotar som blixtsnabbt räknar ut puckbanor, skjuter med exakt precision och träffar alltid där motståndarrobotarna inte är. Robotar synkroniserade med varann och sammanlänkade på så till den milda grad att gammal klassisk CCCP-klapp-klapp kommer se ut som värsta lågprisdamhockey.

Kära Morabor,
en robot blir aldrig sjuk, en robot behöver bara repareras och inte rehabiliteras vid skada, en robot lägrar aldrig fel robotfru och ställer till med kaos i lagets sociala kitt. En robot behöver aldrig lufta sig på krogen. En robot har alltid rätt inställning till sporten, en robot lär sig ögonblickligen ett nytt spelsystem genom att byta chipset, en robot kan alltid programmeras till att spela 'på gränsen', men alltid på rätt sida om densamma.

Kära Morabor,
Shogun Hockey Player Robotics är svaret, och all hockey hädanefter kommer vara spelad på en absolut bländande nivå av båda lagen - inget trams efteråt som fördunklar våra sinnen om vilket lag som är bättre än det andra, vilken spelare som är bäst för dagen - ty vi har redan svaret!
Båda lagen är alltid exakt lika bra! Alla spelare är alltid exakt lika bra!

Kära Morabor,
Nu när ni sett ljuset; skicka Kreosotowitch & co till arbetsförmedlingen och verka för att Hockeyligan inför SHPR redan nu!
Kommentera