NHL

14137 inlägg · 804 ämnen

Philadelphia Flyers

50546 · » Till forumet


Sv: Philadelphia Flyers
Steken: Jag har inte läst Pro Hockey sedan "internet uppfanns" men decembers nummer lär väl ranka lagen under november månad och då var Flyers långt ifrån bra.

Nu vet jag inte om Pro Hockey har svenska eller amerikanska journalister, men man bör ta allt om NHL som kommer från svenska journalister med en enorm nypa salt.
Kommentera

Sv: Philadelphia Flyers
prosten:

Det är ca 82 matcher och sen är det minst fyra slutspelsmatcher varje lag dom möter och jag tror att dom inte vinner för att Detroit kommer att bli för svår för toronto
Kommentera

Sv: Philadelphia Flyers
Pittsburgh blir en outsider.
Kommentera

Sv: Philadelphia Flyers
Toronto...undrar om det inte är dags iår?
Kommentera

Sv: Philadelphia Flyers
Tack för den utförliga rapporten Da Beezer.
Tycker det är lustigt att Pro Hockey i december nummret rankar Philadelphia Flyers på 7 plats i Eastern...med så många vunna matcher och gjorda mål känns det som om att det inte stämmer.

1. Toronto
2. NYR
3. NYI
4. Carolina
5. Ottawa
6. Boston
7. PHILADELPHIA
...
Kommentera

Sv: Philadelphia Flyers
Flyers började säsongen mediokert och många av supportrarna krävde tidigt både Bobby Clarkes och Bill Barbers avgång. Då skall man dock ha i åtanke att Philadelphias supportrar är några av landets mest krävande supportrar.

Efter ett 20-tal matcher fick man ordning på manskapet och sedan dess har det rullat på riktigt bra. Vändningen kom i och med traden som skickade glidaren Jan Hlavac till Vancouver i utbyte mot tuffe Donald Brashear. Sedan dess tror jag Flyers endast har förlorat tre av 20 matcher. Laget hade nyligen en åtta raka vinster. Till skillnad mot säsongens inledning så spelar man återigen en tuff hockey, med en hel del fighter som resultat. Anfallsspelet har kommit igång på allvar och Flyers har gjort näst mest mål i snitt per match.

På grund av OS har NHL ett pressat spelschema den här säsongen och det har drabbat Flyers extra hårt. På de senaste 13 dagarna har de spelat sju matcher och är just nu ett slitet lag. All-star breaket om ett par veckor kommer mycket lägligt för Flyers del.

Lagets bästa spelare har varit Roman Cechmanek, Simon Gagne, Kim Johnsson och Jeremy Roenick. Även rollspelare som exempelvis Ruslan Fedotenko och Paul Ranheim har skött sina uppgifter mycket bra.

Brian Boucher började säsongen strålande och hade länge under 1,5 insläppta mål i snitt per match. Han drabbades av en sträckning i ljumsken och har sedan han kom tillbaka för någon månad sen varit riktigt dålig.

I dagsläget är samtliga spelare hela. Många är dock riktigt slitna och sjuka. Rick Tocchet har inte spelat någon match den här säsongen på grund av en knäskada. Han är nu väldigt nära en comeback och huruvida han kan fortsätta sin karriär eller inte återstår att se.

Summerat så har Flyers ett av de bästa lagen och man är favoriter i öst. Poängmässigt är det bara Detroit som är bättre i hela NHL så här långt. Allt annat än final är ett enormt fiasko för Philadelphia Flyers.
Kommentera

Sv: Philadelphia Flyers
Flyers spelar en underbar hockey för tillfället
Kommentera

Sv: Philadelphia Flyers
Har inte heller Canal + men vad jag har hört så värvar de bra matcher med lite sämre. Fast de har en relativt hög lägsta nivå om man kan säga så...
Med Philadelphias rutinerade spelare som LeClair, Roenick, Recchi och Desjardins har de en mycket god chans till bucklan. Bara de inte stöter på Buffalo som jag tycker har varit ett litet spöke för dem.

FORZA FLYERS!!
Kommentera

Philadelphia Flyers
Har tyvärr inte kunnat se särskilt mycket NHL-hockey p.g.a. brist på Canal +... :/

Ni som har sett matcherna, spelar Philly bra och på en jämn nivå, eller har de mycket flyt?
Kommentera

50546 · »