NHL

13831 inlägg · 804 ämnen

Regeländringar

550918 · » Till forumet


Sv: Regeländringar
Jag hoppas mer på att de ska holla nolltoleransen mot obstruction. Något som sist det testades höll i 20 matcher innan allt var som vanligt igen.
Kommentera

Sv: Regeländringar
De där målburarna har sågats ganska rejält. Här har ni tråden som redan fanns om ämnet.
Kommentera

Sv: Regeländringar
Deas:
Jag menar det... ;)
Kommentera

Sv: Regeländringar
ERIKSSON47: Jag hoppas verkligen på mindre skydd. De målvakter som protesterar är väl bara oroliga över sin egen förmåga ;)
Kommentera

Sv: Regeländringar
Deas:
Som sagt, större målburar skulle inte ge mer än fler mål och ev fler målvakter som slutar med hockey tidigt pga att man sträckt sönder sig :P Det skulle även ge en oönskad ändring av sporten i sig som det kommenteras i artikeln.

Att ändringar görs i en del regler är helt okej i min mening, så länge man inte går över gränserna t ex en extre linje på plan och även större burar :P Förminskningar av skydden ser inte jag heller som något problem, men jag förstog inte att man förstorade dem tidigare heller. Skulle man genomföra denna regel skulle man få lottsats tillbaka till en tid där man kunde se på en gång om en målvakt är ruskigt bra eller är bara rätt man på rätt plats igenom en liten inprogramerad förflyttelse.

Hoppas bara serien inte får yttligare ett år utan spel, det vore kul, men att leva i ovisshet en säsong till om ens lag ska förlora våra bästa spelare till nästa match eller inte vore ett spelförstörande moment...

Hockeyn lever, länge leve hockeyn
Kommentera

Sv: Regeländringar
Deas: Hmm. Ja du håller med dig på många punkter där
Kommentera

Regeländringar
Det disskuteras flitigt för tillället runt eventuella regeländringar i NHL.

Det pratas bl,a om: Bredare blålinjer, ingen redline-offside, straffar, mindre målvaktsskydd, större målburar och ändrat poängsystem.

Personligen ser jag jättegärna att de minskar målvaktsskydden och tar bort redline-offside. Tänk er själva en liga med alla världens bästa spelare med intensiteten som blir på liten rink men nu ändå med större ytor iom. borttagningen av redline-regeln. Plus målvakter ej klädda med 4mannatält och madrasser på benen.

Däremot är jag helt emot förstorning av målburarna, det är för drastiskt och skulle ändra sporten för mycket i min mening. Samma sak gäller att målvakterna inte skulle få spela runt målburen, löjligt, det är ju roligt att se de klubbsäkra målisarna vara ute och slå lite passningar ibland.

Se länktips om det senaste mötet. Där Brodeur och Turco varit positiva till mindre skydd och faktiskt kommit med bra förslag!
Kommentera

550918 · »