NHL

14302 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2599468

Sv: Allmän tråd för NHL
Trilske: Det pyr i Columbus. Laget har nio raka förluster och Gaudreau och Laine bänkades sista halvan av perioden för några dagar sedan mot Coyotes och därmed även i 6-5-spelet i jakt på kvitteringen. Nu får Laine se de kommande matcherna från läktaren. Undrar hur lång tid det tar innan det kommer en trade request från finländaren? Men med 3 poäng på 9 matcher med 8.7M i cap hit så kan en petning gott och väl vara på plats.

Gaudreau borde också få sitta på läktaren någon match kan jag tycka. 9.75M i cap hit och 7 poäng på 19 matcher är långt ifrån godkänt. Något stämmer inte i Columbus. Nio raka torsk, men dom som följer laget noga påstår ändå att Pascal Vincents lag spelar en mycket bättre hockey än sina föregångare. Intressant att se vart det här tar vägen.

Noterbart är att Adam Boqvist släpps in i laget igen på bekostnad av Laine. Boqvist har inlett säsongen svagt och har 0 poäng på 5 matcher.

Imponerande också att den förväntade strykpåsen Philly går som tåget och inkasserade sin femte raka seger mot just Columbus också. Tortorella är verkligen en vattendelare, men jag har alltid hållit honom som en utomordentlig coach.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: Frågan man ställer sig i fallet Johnny Hockey, ja, när precis allt gick som tåget för honom i Flames, vad han såg för personlig utveckling i Columbus Blue Jackets? Cash is King, det fattar jag, men nån jävla form av självbevarelsedrift bara måste ju finnas hos en lirare i den klassen?
Kommentera