NHL

14226 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #2603890

Sv: Allmän tråd för NHL
SuneMangs: Frågan man ställer sig i fallet Johnny Hockey, ja, när precis allt gick som tåget för honom i Flames, vad han såg för personlig utveckling i Columbus Blue Jackets? Cash is King, det fattar jag, men nån jävla form av självbevarelsedrift bara måste ju finnas hos en lirare i den klassen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän tråd för NHL
Rip Kirby: nej det där beslutet av Johnny Hockey ödelade i princip hans karriär, han är inte mkt o se på i Columbus och hur han kunde välja ett mellanmjölk-lag är helt otroligt.
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
Sen en annan sak: Chicago Blackhawks. Nu har man startat säsongen med en av de allra mest omtalade first round picks ever, som visat klass. Att man ändå inte alls är att räkna med överhuvudtaget vittnar väl om hur sjukt jävla tuff den här ligan är. Sen är ju ishockey är en lagsport och Chicago lever förstås fortfarande i skuggan av när man hade spelare som Jonathan Toews och Patrick Kane among others. Att man har en lång resa framför sig torde vara helt klart.
Kommentera

Sv: Allmän tråd för NHL
Rip Kirby: Vill minnas att jag läste någon om att han ville ha närmare till familjen på östkusten, men jag kan ha fel. Vill även minnas att han är Flyers-fan, så jag fattar inte varför han inte gick dit istället i såna fall. Kanske minns fel, men Chuck Fletcher var väl GM vid den tiden, det måste ha legat ett kontrakt på bordet för honom.
Kommentera