NHL

13868 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #868946

Sv: Eastern Conference
JimmyH:


Är det inte därför man diskuterar? För diskuterandets skull? Aja, eftersom jag nu inte får fram mina poänger så får du väl tycka vad du vill. Jag vet då att jag kommer fortsätta göra det.

Och nä, du får väl tro att Sverige inte la sig då. För jag vet att de gjorde det oavsett skribenter eller inte. Har aldrig ansett mig som någon hockey-allvetare på något sätt, men efter att ha sett den matchen så fanns det liksom inga tvivel. Men när det nu ändå ältasts och tagits upp i så många forum och bland skribenter och sportkrönikor så måste man ju börja fundera. Kan det faktiskt vara så att de verkligen gjorde det? La sig alltså? Bara för att ingen spelare eller ledare erkänner det så är det ju verkligen inget bevis för vart sanningen ligger, eller hur?

Nåja, jag vet ju att detta inte kommer nå ditt innersta ändå, då du tydligen är så naiv att Sverige verkligen gjorde sitt bästa mot Slovakien. Men jag sa vad jag behövde och ville, så får du väl tro vad du vill efter det.

Varför Toronto inte gick till slutspel var för att de inte tog tillräckligt många poäng. Så enkelt var det väl.... eller? Sen vad man tycker om systemet som det spelas efter kanske är en personlig sak. Men jag anser att det inte funkar. Speciellt inte när det verkar gynna vissa lag som kanske har bra straffskyttar som lätt kan "sno" en extra poäng för sitt lag. "Driften och längtan av att få just diskutera något"?? Ja, är det inte därför vi skriver här, eller måste du alltid få som du vill utan att behöva ifrågasättas? Aja, jag lägger väl ner då isället.... är ju tydligen inte lönt att försöka med något då det tydligen är du som ska ha rätt i alla aspekter då. Den attityden lär du ju ta dig långt med.....
Kommentera