Nolby Hockey

1398 inlägg · 112 ämnen

En dum fråga!

93942 · » Till forumet


Sv: En dum fråga!
HH:
Mike är en snäll pojke...han gick med ett leende på läpparna hela kvällen, och han dansade glatt med kvinnorna. Mike är en fin kille han !.
Kommentera

Sv: En dum fråga!
Håckla:
Var rätt lungt då, Dålig fesst, hade brukar ju vara 1:a lucka, Hårdrocks lucka, eget framförande av vacker song lucka, lucka, lucka kulöga, köra sissta turen till Gusstavsberg, Panik ågren,,,,,

Så Mike var snäll ponke då,
Kommentera

Sv: En dum fråga!
mike66:
Nää så här var det:
1-a, lucka, lucka, X, 2-a...Hårdrock...Dans...gamnacke...m.m.
Kommentera

Sv: En dum fråga!
HH:

Jag kan ta den själv eftersom Håckla ligger och sover hela dagarna och nätterna! Vet inte vad som flygit i karln?!

Håckla gick omkring i en Nolby Hockeymatchtröja med # 40 på ryggen. Runt sin hals hade han en bild på Eilert Pilarm, men bilden var retusherad och istället för Eilerts ansikte var Håcklas ansikte inlagt?! Men likt var det!

Kvällen började med ett parti schack och avslutades stenhårt med en bordshockeyturnering som höll på till kl 08.00 då det avgörande målet i en tät sudden death match tog slut! Ska också tillägga att detta är enbart rykten som nu florerar vid Nolbyknölens fot bakom Nolby och skall kanske tas med en nypa salt! Men Blomsterkungen satt nog och övervakade hela tillställningen och lade en vakande hand över den så smärte Håckla!

Själv hade jag nog spatserat hem för längesen, tror jag, då Håcklas bål var alltför söt för en nykter kille som mig! Vaknade dock upp en härlig lördagsmorgon och livet tog ny fart med nya utmaningar att bravader!

Det absolut smaskigaste som hände denna kväll var nog när vi tuggade i oss av den goda tårtan, och sköljde ner den med den lenaste bålen i stada!
Kommentera

Sv: En dum fråga!
Håckla:
När kommer ressentionen av mike från dit 40års kalas??? eller vart det inga smaskiga saker,,,,,,,:))))
Kommentera

Sv: En dum fråga!
mike66:
Bingolotto var bättre på Lokets tid, nu hinner vinsten bli begagnad innan man får den !.
Kommentera

Sv: En dum fråga!
rådbjer:

Ja Håckla är nog inte den som är oäven! Vi säger så då, så syns vi ;) Håckla verkar ha dött igen för nu var det ett tag sedan jag såg till han härinne på Nolbys gb!

Håckla:
Har du spelat nå bingolotto i helgen? Själv så missade jag hela härligheten bara för att jag skulle sitta här på HS och plita ner en massa dumheter!

Älska bingolotto!
Kommentera

Sv: En dum fråga!
mike66: Ni är välkomna närsomhelst bara jag är hemma!

Fast ni kan få lämna S 80:n så får ni ta min gamla röda 323:a!
Vi låter det vara jämnt ni behöver inte lägga nåt emellan. :))
Kommentera

Sv: En dum fråga!
Patrick: Iofs så har jag inte jämnfört "Z" med Robert Nilsson. Bara påpekat att både han och Alexander Steen ser minst lika vassa ut som "Z", gjorde i samma ålder.

För att återgå till pudelns kärna. Vi behöver troligtvis inte vänta allt för länge innan det dyker upp lika stora talanger som "Z" i svensk seniorhockey. Och det var ju precis det som 65 Selander INTE trodde.
Kommentera

Sv: En dum fråga!
rådbjer:

Är bara ett sixpack Norrlands och frugan som fattas också ;) Går alltid in och gullar och lallar lite på Nolby Hockeys gb när jag känner mig allmänt deppig och nere.

Bara Håckla som fattas här nu´rå sen är det fulländat. Vi ska förresten uppöver dina trakter, åtminstone åka förbi där om några veckor. Vi tänkte ta en resa upp till Högakusten bron i Håcklas nyvunna Volvo S80 Business!

Älska Bingolotto!!!!

Anledningen är att vi har blivit bjudna på en gratisfika(resa) av Håckla eftersom detta helt klart måste firas.

Vi kommer förbi så får du bjuda på en kaffe rådbjer, och köpa ett par Nolby Hockey bingolotter!

Älska Nolby Hockey....
Kommentera

Sv: En dum fråga!
mike66: Det är här en sån här mysig softad sida, som man måste sitta med velour brallor o med delfinmusik i bakgrunden till, när man är inne.

Myspys var ordet!
Kommentera

Sv: En dum fråga!
rådbjer:

Inte känner du väl dig så vilsen här på Nolbys myspys sida eller?! ;)
Kommentera

Sv: En dum fråga!
Et tu Brute:
Du kan inte jämföra Zäta med Robert Nilsson. Nilsson har en utvecklingskurva som pekar på att han kommer bli en ny Peter Forsberg. Riktigt så långt tror jag inte att Zäta når. Zäta var inte alls lika bra som Robert Nilsson i samma ålder.
En annan supertalang född -85 är ryssen Misha Joukov som för närvarande spelar i Arbogas A-lag i södra allsvenskan. Han gjorde 39 matcher och 13 poäng där i vintras. Han kommer nog bli ännu bättre än Robert Nilsson, mycket tack vare att han är en decimeter längre. Hoppas bara på att han ser till att bli svensk medborgare... för isåfall kan vi nog njuta av en ny Peter Forsberg eller Mats Sundin i Tre Kronor om 5-6 år...
Kommentera

Sv: En dum fråga!
Lite sjukt är det, Patetiskt på min ära!

Att vara på GB:n nu är ungefär som att vara i Saharaöknen o orientera sig fram med hjälp av sandpapper!

Snacka om att känna sig vilsen :))
Kommentera

Sv: En dum fråga!
mike66: Man får ju hoppas det... Lite trist att inte ha nåt att läsa ...
Kommentera

Sv: En dum fråga!
KaptenKnuk:

Jag vet lika lite som alla andra men det kommer säkerligen att lösa sig med tiden..
Kommentera

Sv: En dum fråga!
mike66: Vad fan har hänt med Timrå IK gästboken egentligen :P
skittråkigt att inte ha nåt att läsa juh
Kommentera

Sv: En dum fråga!
The Keeper:

Vad jag vet så spelar NSK med ett A-Pojks lag i B-Jun serien, något annat vet inte jag och det passar sig säkert bättre att ställa denna fråga inne på NSK:s gb.

Länk som följer..
Kommentera

Sv: En dum fråga!
mike66: Hej Nolby fans vill veta varför Njurunda sportklubb inte har några B-Juniorer.

Rycktet säger att det ska vara något med ledning men så kan det väl inte vara. Att av den orsaken spelare sticker till b-la Sundsvall
Kommentera

Sv: En dum fråga!
65 Selander:

Om man nämner Kvissleby i sammanhanget så kanske du får en bättre uppfattning vart Nolby ligger?! Men du är helt inne på rätt spår, Nolby ligger ca: 3 km norr om Njurunda, och drygt 1 mil söder om Sundsvall!

Det kommer fler lirare som Z:A i framtiden, bara vi i Nolby Hockey får konstfruset;)
Kommentera

Sv: En dum fråga!
65 Selander: Tror inte alls att vi behöver vänta speciellt länge på nästa stora talang i svensk hockey...de finns redan...talangerna alltså.

Både Alexander Steen (VF) samt Robert Nilsson (LIF) ligger minst lika långt framme som "Z" om vi jämnför med deras åldersgrupp.

Steen spelade säkert till sig en ordinarie plats i VF:s ES-gäng under sistlidna SM. Han har dock två säsonger kvar som junior.

Robert Nilsson spelade i år sitt andra J18 VM. Han är inte äldre än att han får spela J18 VM i ytterligare två år. Han debuterade i J20 SuperElit säsongen 00/01. Då var han 15 år. Detta hindrade honom inte att bli både poäng som assistkung bland grabbar som oftast var 4-5 år äldre än han själv.

Sedan är det naturligtvis så att inte alla talanger likt "Z", lyckas ta med sig sin stora potential in i seniorhockeyn. Men jag skulle bli mycket överraskad om inte ovanstående herrar gjorde det.
Kommentera

En dum fråga!
En dum fråga för en som bott i S-vall i 85-89, jag har inte en susning vart Nolby håller till: En vild gissning är väl att det ligger åt Njurunda hållet eller?.

Kan sedan bara säga det att det dröjer nog länge tills det kommer en sån stor talang som "Z" igen i Svensk hockey.
Kommentera

93942 · »