Nolby Hockey

1398 inlägg · 112 ämnen

Inlägg #93051

Sv: En dum fråga!
HH:

Jag kan ta den själv eftersom Håckla ligger och sover hela dagarna och nätterna! Vet inte vad som flygit i karln?!

Håckla gick omkring i en Nolby Hockeymatchtröja med # 40 på ryggen. Runt sin hals hade han en bild på Eilert Pilarm, men bilden var retusherad och istället för Eilerts ansikte var Håcklas ansikte inlagt?! Men likt var det!

Kvällen började med ett parti schack och avslutades stenhårt med en bordshockeyturnering som höll på till kl 08.00 då det avgörande målet i en tät sudden death match tog slut! Ska också tillägga att detta är enbart rykten som nu florerar vid Nolbyknölens fot bakom Nolby och skall kanske tas med en nypa salt! Men Blomsterkungen satt nog och övervakade hela tillställningen och lade en vakande hand över den så smärte Håckla!

Själv hade jag nog spatserat hem för längesen, tror jag, då Håcklas bål var alltför söt för en nykter kille som mig! Vaknade dock upp en härlig lördagsmorgon och livet tog ny fart med nya utmaningar att bravader!

Det absolut smaskigaste som hände denna kväll var nog när vi tuggade i oss av den goda tårtan, och sköljde ner den med den lenaste bålen i stada!
Kommentera