Olympiska spelen

3842 inlägg · 51 ämnen

Inlägg #1240171

Sv: hockey
Huge: Jag stängde av skiten direkt efter matchen. Hur Wikegård kan sitta och såga laget då han såg sista sex av andra samt tredje är märkligt.
Hur som, det är för många spelare som viker ner sig, som spelar för dåligt idag. Inga som vill ta kampen, banar väg för andra.

Och visst, Slovakien är ingen dålig motståndare. Men sättet vi förlorar matchen på är för dåligt. Då vi vet att Slovakerna, likt Tjeckien, är ruskigt effektiv i spelvändningar får man inte gå bort sig som man gjorde idag. Du vet det där med gameplan...
Undrar just hur den såg ut idag? Och undrar jag hur väl man höll sig till den?

En inte speciellt bra Peter Forsberg i den här turneringen var en ab Sveriges bästa spelare idag. Det säger en del.

Till sist: som många andra redan sagt. Hur ska någon kunna sätta stopp för Canada. Helvete vilket spel man visade upp idag. Detta trots att Ryssland också såg ut att glömt sin gameplan. Men jag är ruskigt imponerad över det krig Canada utkämpade på isen. Häftigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: hockey
250kg kärlek: Wikegård är en stor fjant..och sverige är för mesiga i sitt spel..snacka om sossehockey...tryggt..tråkigt och säkert..men sånt straffar sig..fy fan va värdelösa dom var..jaa..dom var kassa..sen spelar det ingen roll hur jävla många skott dom får på mål..effektiviteten som räknas till slut..rakt på mål pang på hockey är det som gäller...svenskarna dom fiser runt sarghörnen och letar skottläge..som oftast rinner ut i ett tapp på blålinjen...Usch..och att Wikegård får sitta där han gör..? va bidrar han mer än att vara högjudd och svära och prata svengilska...mediahora..
jag är så jävla besviken....klimax är väl att Timrå åker ur ES oxå i år..
Kommentera

Sv: hockey

Och för att ge min syn på facit för Sverige i denna hockeyturnering måste jag säga att jag är mer besviken på Tre Kronor än jag är på Helena Jonsson. Trots att Slovakien inte är något dåligt lag.

Så, då fick jag det sagt också.

Kommentera