Örebro HK

305 inlägg · 46 ämnen

Är dom på g????

151672 · » Till forumet


Sv: Är dom på g????
alla inlägg om PBU kommer i framtiden att raderas härinne på
HC Örebros sida...att en del människor skämmer ut sig så ska inte HC Örebro supportar behöva försvara sig...

någon som har problem med detta kan
messa moderatorerna på denna sida..
Kommentera

Sv: Är dom på g????
arboga: Just nu ligger det till så att vi har backbrist i laget och därför spelar vi inte så snyggt alla gånger. Men vi försöker ta poäng i alla fall och det tycker jag är det viktigaste. Det var inte så värst bra spel från nåt av lagen häromdagen, även om jag tycker att vi var värda att vinna i alla fall.
Första mötet i Arboga var ni lite bättre kanske, även om jag tyckte vi var värda en poäng.....
Andra mötet var ju vi fullständigt överlägsna, men ni vann ändå. Såna förluster är inte roliga.... men men.
Och nu senast så var det rätt att vi vann i alla fall, vi hade lite mer av spelet tycker jag ändå.
Jo, vi är inne i en segerperiod nu faktiskt och har nu vunnit tre av de fyra senaste matcherna. Lite konstigt egentligen, eftersom vi har backbrist som jag sa tidigare, men jag antar att vi utnyttjar alla möjligheter för en gångs skull.

Angående folk som skriker töntigheter: Dom tar jag avstånd ifrån så mycket det går, det är bara barnsligt att hålla på och skrika sånt istället för att heja på sitt lag. Läs min presentation! :-)
Jag vet inte exakt vad PBU är, men det verkar vara ett gäng förvuxna småungar som inte har någonting bakom pannbenet och bara inriktar sig på att slåss. Det är så man får skämmas för sin stad ibland......

Nåja, lycka till i fortsättningen!
Tack för mig
Kommentera

Sv: Är dom på g????
Ornell: Örebro hade inte ens ett grundspel på hemmaplan igår ju, sarg ut hela tiden. Iof slog arboga det med igår men vi ägde två perioder iaf. Första mötet arboga-örebro när vi hade hade hemmaplan tycker jag var jämn. HC hade då inget övertag av spelet då, däremot kan jag hålla med om att ni spelade ut oss andra matchen då arboga vann lite orättvist. Eftersom du stod så långt bort i slutskedet av matchen kunde du allså inte se vilket läge våran back hade o göra mål då, visst det är inte säkert att han skulle gjort mål men jag tror faktiskt att han skulle nätat där. Läget var så pass bra. Spännande match var det och ni verkar ha kommit igång, ni kan ju vinna på bortplan vilket arboga har väldigt svårt med.

En liten fråga bara. I andra perioden kom det upp ett tiotal personer (hc anhängare) o ställde sig brevid vår klack o var allmänt stökiga. Det enda dom vrålade när HC gjorde mål var SOLL SOLL till våran målvakt. Dessutom verkade dom vilja ha bråk eftersom att dom stod o skrek åt oss hela tiden. Nu va ju det bara ett fåtal resten av er klack skötte sig väldigt bra. Men det var exakt samma personer som kom förra gången vi var i örebro o ställde sig breve oss och uppträdde sig dåligt. Hörde att nån sa att dom kallade sig PBU, ingen aning vilka dom är? vet du? Grattis till segern
Kommentera

Sv: Är dom på g????
arboga: Jag tycker faktiskt att Arboga inte hade något ordentligt spel, utan det var mest slumppuckar lite hit och dit, precis som det har varit de två senaste gångerna. OK, vi hade lite tur med oss den här gången, men nu var det faktiskt våran tur att ha flytet med oss. Vi har haft en väldans otur den första delen av säsongen men man brukar ju säga att tur och otur jämnar ut sig i slutet. De två första mötena oss emellan måste du ju hålla med om att ni hade en förskräcklig tur, eller hur? Att skylla på att matchklockan gick fyra sekunder för fort är ju bara absurt. Nu såg jag inte riktigt läget där i slutet, men Jensa hade nog tagit det ändå, han tog ju allt annat. Och det var ju en spännande match som jag sa, eller hur? Jag tycker det var våran tur att vinna den här gången, ni "stal" oss på tre poäng senaste mötet så nu har rättvisa skipats.
Kommentera

Sv: Är dom på g????
Ornell: Hur fan kan du påstå att det var onödigt spännande och att örebro vunnit med större siffror. Ni var ju utspelade i två perioder. Plus att ni stal 4 sek av matchen på slutet. Hade klockan stoppats i 4 sek hade förmodligen arboga gjort mål för danne johansson hade kalasläge. Nått annat än det jag skrivit kan du inte påstå. Ni var bättre i första vi i andra o tredje.
Kommentera

Sv: Är dom på g????
Tre nya färska pinnar till oss. Det var det jag visste, även om jag tycker att det blev oväntat och onödigt spännande. Jag trodde vi skulle vinna med flera mål och borde ha gjort det också, men tre pinnar blev det till slut och det är det viktigaste! :-)
Nu har vi en god chans att slå Troja på söndag!
Kommentera

Sv: Är dom på g????
Waldorf: Ja, det här var guld på alla möjliga sätt! Nu har det helt klart vänt, vi vinner de flesta matcher som är kvar om vi kan behålla det här spelet :-) På onsdag blir det Arboga-kross.

Pat86: Tackar, tackar! Det tycker jag de var värda.
Kommentera

Sv: Är dom på g????
är ni på g nu????
Det är väldigt starkt att vinna med 6-1 mot Nybro............jag får väll säga ett motvilligt grattis
Kommentera

Sv: Är dom på g????
Ornell: Uppdateringen hade hängt sig på nåt dj.... sätt!
Fick i gång den lagom till Lihagen´s 1-6 sen var det klart!
Sen fick både Bofors och Vik stryk så det blev en höjdarkväll!!!
Eller hur?
Kommentera

Sv: Är dom på g????
Waldorf: Vårat fjärde mål? Enligt Swehockey var det Micke Olsson, assisterad av Robert Medin. Syns inte det hos dig? Konstigt......

Hoppas detta kan hålla matchen ut :-)
Kommentera

Sv: Är dom på g????
Ornell: Vet du vem som gjorde 1-4 målet?Det framgår inte på swehockey´s sida.
Kommentera

Sv: Är dom på g????
Waldorf: Ja, matchen mot Mora var tydligen väldigt bra från vår sida, så det kanske har vänt nu :-)
Matchen mot Nybro är väldigt egendomlig hittills; Nybro vann skotten med 13-5 men vi vann målen med 3-0. Dessutom hade Nybro 0 utvisningsminuter och vi hade 16! Konstigt....
Andra perioden är lite jämnare dock och den slutar 1-1. Hoppas att det håller ända ut nu så vi kan ta våran första bortaseger!
Kommentera

Sv: Är dom på g????
FIPPA: Vad tror du om andra?Det brukar inte se så där jättestabilt ut då!
Kommentera

Sv: Är dom på g????
Waldorf: Jo nu är dem på gång.
Kommentera

Är dom på g????
3-0 efter en period borta mot Nybro mmmmm!!!!!!!!!
De kanske är ordentligt på gång efter en miserabel inledning på allsvenskan,man får hoppas att dom håller i och inte klappar igenom som de brukar ha en tendens att göra i framförallt andra perioden.
Bit i hop och kom igen nu HC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kommentera

151672 · »