Östersunds IK

509 inlägg · 49 ämnen

Fattar inget

2607422 · » Till forumet


Sv: Fattar inget
Klåparna: ää ni vill ju bara ha hjälp =)
Kommentera

Sv: Fattar inget
Klåparna: Möter Brynäs inte löven..
Kommentera

Sv: Fattar inget
Surjämte: Vinn ikväll annars är ni jävligt dåliga! Bättre försvarsspel än Löven borde ni kunna ordna.
Kommentera

Sv: Fattar inget
Östersund: Ja det har du rätt i , Det är många bitar som det inte funkar just nu. Tränarbyte är nog det första som måste göras.
Kommentera

Sv: Fattar inget
KB65: Blåsväder skulle jag väl inte säga riktigt men många är missnöjda med spelet och det med all rätt. Alldeles för djupa dalar.
Kommentera

Sv: Fattar inget
Surjämte: som jag ser det har dem stora problem med uppspelen, trycket motståndarna på högt i banan så blir dem extremt stressade? Och slår någon helt ogenomtänkt passning som inte sällan hamnar hos motståndarna.. i anfallszon blir dem uttryckt i sarghörnen och får kämpa om puck. Önskvärt vore att dessa bitar löses omgående.
Kommentera

Sv: Fattar inget
Klåparna: Är Viktor i blåsväder igen? Svårt att hänga med i svängarna.
Kommentera

Sv: Fattar inget
Östersund är verkligen årets strykgäng, det trodde man inte innan säsongen att det skulle gå så dåligt. Kanske ÖIK och Löven ska byta tränare med varandra.
Kommentera

Sv: Fattar inget
KRB: Ja, hoppas verkligen att de håller sig kvar. Känslan är dock att flera föreningar har det extremt tufft ekonomiskt. Tror de kommer ha en plats i HA oavsett. Både Västervik och Almtuna har enorma problem.
Kommentera

Sv: Fattar inget
KRB:

Suck folk är blinda. Det är ju inte målvakter eller backar problemet är . ÖIK gör minst mål av alla. skjuter minst skott mot mål av alla lag.
Kommentera

Sv: Fattar inget
KB65:

Sant,
Roger kom in sent förra året under en period det gick tungt för Öik,
Jag tyckte Öik avslutade säsongen stabilt, de matcher jag såg kunde man förstå deras spelidé
I år orkar de inte hålla i sin spelidé, laget är för vekt helt enkelt,
Vi får se hur en ny målvakt kan väcka försvaret till liv möjligen?!

Det skulle kännas för jävla synd om Öik åkte ner redan i vår, speciellt som det känns att har ekonomi på sikt att vara kvar i HA
Kommentera

Sv: Fattar inget
KRB: Roger Forsberg är väl ny head coach från i år? Kom in som assisterande till Kjell-Åke ifjol. Nu har jag inte sett jättemycket ÖIK i år men får känslan av att Rogers spelsätt inte riktigt passar in i tiden. Ganska stabilt grundspel men på tok för trubbigt framåt och det var samma sak förra gången Troja var uppe i HA.
Kommentera

Sv: Fattar inget
Östersund:

Det är rent ut sagt dålig stil av klacken i Öik och ropa till tränaren att denne ska avgå under matchen!
Pinsamt och okunnigt!

Öik har samma tränare som förra året i slutet av säsongen, han räddade kvar laget långt innan serien var slut. Det är uppenbart att laget är mycket svagare i år, några spelare har fått sluta för de inte varit duktiga nog redan från början.
Nyförvärvet från MoDo började serien hyfsat men har av någon anledning åkt med ner in motgångsspiralen med alla de andra i laget…

Två nya lite starkare backar skulle ge laget en bättre defensiv tillsammans med målvakterna som jag är övertygad kommer att börja höja sig i och med att de nu blir tre målvakter och även måste börja tävla på träningarna

Men det ser tråkigt ut just nu - synd


MoDo is No 1
Kommentera

Sv: Fattar inget
Östersund:

Jag tror den nya målvakten blir ett drag i rätt riktning. Nu får Öik tre målvakter som kommer att träna hårdare, tävla hårdare mot varandra, om vem som ska få stå mellan stolparna under matcherna
Man ska inte underskatta den effekt som uppstår när konkurrens uppstår, man skärper till sig ett snäpp både under träning och match.
Speciellt under matcherna, höjer man sig inte får någon annan stå nästa gång…
Kommentera

Sv: Fattar inget
Surjämte: känner samma, målvaktssidan känns inte som ett bekymmer. Truppen är inte den starkaste men jag tycker det ska vara en starkare trupp än ifjol, jag röstar för tränarbyte.
Kommentera

Fattar inget
Nu kom en förstärking in i klubben... Och det blev en ny MÅLVAKT.

VAD fan det är ju inte där problemet ligger. Är det jag som är korkad.. eller?
Kommentera

2607422 · »