Östersunds IK

437 inlägg · 47 ämnen

Inlägg #2605820

Sv: Fattar inget
Östersund:

Det är rent ut sagt dålig stil av klacken i Öik och ropa till tränaren att denne ska avgå under matchen!
Pinsamt och okunnigt!

Öik har samma tränare som förra året i slutet av säsongen, han räddade kvar laget långt innan serien var slut. Det är uppenbart att laget är mycket svagare i år, några spelare har fått sluta för de inte varit duktiga nog redan från början.
Nyförvärvet från MoDo började serien hyfsat men har av någon anledning åkt med ner in motgångsspiralen med alla de andra i laget…

Två nya lite starkare backar skulle ge laget en bättre defensiv tillsammans med målvakterna som jag är övertygad kommer att börja höja sig i och med att de nu blir tre målvakter och även måste börja tävla på träningarna

Men det ser tråkigt ut just nu - synd


MoDo is No 1
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Fattar inget
KRB:

Suck folk är blinda. Det är ju inte målvakter eller backar problemet är . ÖIK gör minst mål av alla. skjuter minst skott mot mål av alla lag.
Kommentera

Sv: Fattar inget
KRB: Roger Forsberg är väl ny head coach från i år? Kom in som assisterande till Kjell-Åke ifjol. Nu har jag inte sett jättemycket ÖIK i år men får känslan av att Rogers spelsätt inte riktigt passar in i tiden. Ganska stabilt grundspel men på tok för trubbigt framåt och det var samma sak förra gången Troja var uppe i HA.
Kommentera