Övrig hockey

9983 inlägg · 1125 ämnen

Managerspel

1264698 · » Till forumet


Managerspel
Powerplay Manager är inte bara en sport, utan flera. Just nu finns bara Ishockey men Fotboll ska vara klart inom kort. Senare planeras även Formel 1, Basket, Tennis, Handboll, Volleyboll, Skidskytte och Baseboll.

Jag spelar Ishockey just nu, detta är det klart bästa managerspelet jag spelat hittills. Detta på grund av alla valmöjligheter att komma till framgång. Man bestämmer över spelarna, personal tex tränare, manager, sportchef mm.

Jag varken äger eller driver sidan, men jag vill ha fler svenskar som spelar spelet. Det är just nu mycket större i ÖstEuropa, och eftersom det bästa landet i världen hamnar på efterkälken så behöver vi fler svenska spelare. Vårt landslag åkte ur A-gruppen i det första och senaste VM:et så därför behövs fler lag som genererar fler och bättre spelare så vi kan tävla mot dom bästa lagen. Tanken på att länder som Ungern, Polen, Tyskland och Lettland har fler managers än Sverige känns inte helt ok.

Spelet är gratis och det är lätt att registrera sig på. Det finns en sak som heter "Pro Pack", vilket ger dig lite mer valmöjligheter men är absolut inte nödvändigt för att uppskatta och spela spelet. mer om det senare.

DU är General Manager av ett nytt hockeylag som du själv bestämmer namn på. Du tränar, köper o säljer spelare, bygger på din arena (platser, kafeteria, presscenter, VIP-loger mm), uppgraderar dina faciliteter (Träningsområde, Ungdomsakademi, Personal och Ekonomi mm)

Det går att spela lite då o då men rekommenderas att avsätta lite tid till då man får bättre resultat. Jag har spelat flera managerspel innan men inget av dom känns lika genomarbetat som Powerplay Manager. Testa spelet, och om ni tycker det känns svårt och krångligt i början så finns en guide att läsa det mesta om spelet, men det finns även ett mycket bra forum där man kan få svar på sina frågor eller bara diskutera/prata med andra.

Tycker ni inte om det är det bara att sluta spela , för som sagt det är gratis. Men skulle ni "bli fast" så rekommenderar jag er att vänta innan ni köper "Pro-Pack" för när ni kommer upp i nivå 51 som manager får ni prova på det gratis. Då ser ni om det är nåt ni vill ha eller inte, det är inget som tillför några fördelar spelmässigt, man får inte bättre lag eller nåt sånt.

Det finns hur mycket som helst jag kunde prata om i spelet men det bästa är att testa det för att se om det är någonting för er. Hoppas verkligen några nappar på det här för som sagt, Sveriges landslag behöver er.
Kommentera

1264698 · »