Övrig sport

1614 inlägg · 27 ämnen

Inlägg #1255209

Sv: Baseballtråden

...och så är det dags för *BUMP* av baseballtråden! Nu har de kastat loss i 90+ mph.

Snyggaste-och-coolaste-om-än-sannolikt-inte-det-bästa-new-york-laget New York Mets började säsongen idag på bästa sätt med 7-1 mot Marlins hemma på ett utsålt CitiField bakom Santana. Lite drömförlopp: Santana hade inga problem, Niese klev fram och stängde två innings  och K-Rod pitchade en perfekt nia även om det inte behövdes. Framåt slog de som ska slå bra. Bara 161 omgångar till såhär så...

Ingen räknar med Mets i år. En tung förstärkning i sluggern Jason Bay men räcker det efter förra årets platta fall? Det enda andra som talar för ett väsentligen uppryckt Mets är att de omöjligen kan ha lika många skador i år så bara där en förstärkning. Tyvärr ser Braves lite starkare ut oän förra året och Phillies lika bra ut som i fjol då de mötte Yankees i World Series så det blir svårt att vinna divisionen.

Tipsen inför året ligger på att Yankees upprepar segern i world series igen. I American League ser divisionskonkurrenterna Red Sox men kanske ännu mer Tampa Bay Rays svårast ut att ta sig förbi. I Central division ingen klar utmanare. Twins kanske? I West bätre klass, Seattle och Texas Rangers ser heta ut och LA Angels är aldrig dåliga.

I NL är Phillies favorter igen. Cardinals ser intressanta ut, Rockies, Dodgers och kanske, kanske SF Giants.

Mets... Njae, För tunt i bullpen förutom K-Rod, sannolikt för svaga starters på plats 2-4 och frågetecken runt flera nyckelspelares hälsa respektive form och ganska ont om talang på väg upp. Men hoppas får man och än är de obesegrade!

Kommentera