1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

26998 inlägg · 5183 ämnen

Gnällande

351460 · » Till forumet


Sv: Gnällande
Hammare: Rögle har 7 nya spelare plus ny tränare och nytt spelsystem. Plus att ett par juniorer flyttats upp. Men så är det i allsvenskan, stor omsättning på spelare.

Sen kanske ambitionsnivån (och därmed även budgeten) skiljer sig lite mellan Rögle och Halmstad. Halmstad verkar vara tämligen nöjda med sin tabellplacering, vilket jag kan garantera att ingen Röglespelare eller supporter är.
Kommentera

Sv: Gnällande
Hammare: Ja vilka kan slå Rögles budget. Där är det nog bara Skellefteå och Hammarby som spelar i samma division.
Som Strömberg sa för två år sedan inför ett möte med Skellefteå: "Med den budgeten hade jag tagit laget till elitserien för länge sedan." Och så hade den vassa tungan sågat Pasi Mustonen jäms med fotknölarna.
Kommentera

Sv: Gnällande
chipsalgen: Halmstad Hammers har 13 nya spelare i truppen. Nu har visserligen Luukkonen försvunnit - men Marble har kommit till. Självklart tar det längre tid att få ut max av ett samspel mellan dessa, men det kan man nog inte få ut i år. Jag tycker Micke Tisell har fått ut alldeles utmärkt mycket ur en så ung och oerfaren trupp.

Resultatmässigt ligger vi på samma nivå, vi till och med snäppet högre.
Däremot skulle jag vilja se en spelarbudget jämförelse... Där leder ni nog ganska stort.
Kommentera

Sv: Gnällande
popcorn-killen: Jo, som sagt så är det väl inte någon som har tagit playoff-platsen för givet!?! Var har du hittat det?
Däremot är det definitivt så att vi tar fortsättningsserien på allvar, och inte har tänkt följa ditt råd att strunta i den och satsa på nästa säsong istället!
Vissa matcher eller delar av matcher har Rögle spelat alldeles lysande hockey, för att i andra skeden spela väldigt dåligt och utan självförtroende. Klart som sjutton att man då hoppas att det stabila spelet skall permanentas, så att det faktiskt kan bli en bra avslutning på den här säsongen trots allt.
Det hoppet kommer att leva, precis som vi aldrig har gett upp hoppet om att någon gång återvända till elitserien. Om det inte går i år, så händer det kanske nästa år, som det heter i ramsan.
Kommentera

Sv: Gnällande
popcorn-killen:
Skillnaden är väl att ni i Halmstad har presterat max och mer än vad man förväntat medan Rögle presterat mindre än vad man förväntat. Det finns betydligt mer att få ut av Röglespelarna medan jag ställer mig tveksam till om Halmstad kan höja sitt spel så mycket mer. Har man dessutom sett hur bra (och för all del hur dåligt) Rögle kan spela vore det väl märkligt om man som Röglesupporter inte tror att Rögle kommer var ett av de två lagen.
Kommentera

Sv: Gnällande
Patrik:
Det var inte menat som ett provocerande eller hets från min sida, det är väl mer mänskligt att man blir förvånad över hur många som räknar med play-off när man sett hur det har gått för Rögle nu på hösten.
Och det jag menade i mitt första inlägg var att det finns flera heta kandidater till dom 2 platserna.

Hade jag suttit i samma sits så hade inte jag skrivit upp det så mycket att vi skulle spela playoff, utan bara hoppats att våren skulle gå över snabbt så att man hade kunnat ta nya friska tag nästa säsong istället.

Forza Halmstad
Kommentera

Sv: Gnällande
Popcornkillen & KanJang: Denna gästboks nivå sköts av moderatorerna. Om nivån blir för "gnällig" så är det dessas sak att reglera detta.
Sen den här löjliga och upphaussade "vi popcornlag mot självsäkra Rögle"-diskussionen har potential att bli till en riktig sandlådediskussion om den får hållas. Påståendet att "vi" tagit ut playoffplatsen i förväg är påhittad, kanske för att skaffa gratis tändvätska inför kommande drabbningar? Hur som helst så är det mest ett lags fans som använder ordet "popcorn" i sina inlägg, och det är varken Rögles eller Växjös fans.
Med förhoppning om en bättre och hedervärd samtalston i fortsättningen. Samt att det inte skall behövas en massa avstängningar av folk som vill provocera fram hets i gästböckerna.
Varje klubbs forum innehåller ett visst mått av subjektivitet, och därför bör man som gäst i ett forum vissa någon slags hyfs och ödmjukhet. Och detta gäller definitivt i lika hög grad när vi röglefans besöker andra lags forum.
Som surfande individ kan man både sprida goodwill och badwill för sin klubb. Tänk på det, gott folk!
Kommentera

Gnällande
Tycker det är onödigt mycket gnällande här över hur tråkigt och dåligt andra lag spelar. Hockey går ut på att göra flest mål. Sen om det laget heter Halmstad Hammers, Växjö Lakers eller Storvreta Old Panthers spelar ingen roll. sluta gnälla när ni åker på däng av popcorn-lagen. utan dem skulle allsvenskan vara lika tråkig som en regnig måndag-morgon.
Kommentera

351460 · »