1150x200-s5b1ZRNY.jpeg

Rögle BK

27005 inlägg · 5183 ämnen

Granqvist en chansning

712 · » Till forumet


Sv: Granqvist en chansning
Vi får inte glömma Mika Manninen. Som jag tycker varit den bästa målvakt Rögle haft de senaste 10åren.
Kommentera

Sv: Granqvist en chansning
Tror inte det spelar nån större roll att Granqvist inte boxat ut puckar på två år, det sitter antagligen i ryggmärgen på honom. Det som behövs i hans fall är att träna upp reflexerna och kondtionen, ngt som Votruba och hans hantlangare säkert ser till att ordna på bästa möjliga sätt. Håller fullständigt med om att både Wolle och Swärdh håller oerhört hög klass, kanske inte riktigt i nivå med Kenneth Johansson, men de är tamejfan inte långt efter.
Kommentera

Sv: Granqvist en chansning
Nämen, Wolle håller otroligt hög klass. Eller du var inte så ofta i ladan förra säsongen. Man ska absolut inte klaga på Swärdh heller. Så att vi inte haft någon bra målvakt efter Johansson är väl helt fel tycker jag.

Glöm inte bort Iwarsson. Han var riktigt bra i matchen mot Rögle. Räddade ju bla Kumla i straffarna

För övrigt tror jag att Lööf kommer till Rbk
Kommentera

Granqvist en chansning
Det är visst lovvärt att man så snabbt funnit en ersättare till Wolle. Men var lite realistiska. Killen har inte boxat ut puckar på drygt två år och är en jättechansning. Vi håller tummarna för att vi äntligen fått ett järnstaket längst bak igen. Det har vi i ärlighetens namn inte haft sedan Kennet packade ihop pinalerna och reste hem till Vätterns strand. Kanske blir den enes död den andres levebröd och klubben vinnare.
Kommentera

712 · »